STAJLINZI POZNATIH ZA NOVU GODINU ODLIČNI SU ZA SVE PRILIKE: Kraljica večeri u opasnom izdanju pokazala ko je GLAVNI

Autor: N.J.

Lifestyle

10.01.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični predlozi za sve vrste slavlja - pogledajte kako su se poznati obukli za doček, ovo i vi možete nositi!

STAJLINZI POZNATIH ZA NOVU GODINU ODLIČNI SU ZA SVE PRILIKE: Kraljica večeri u opasnom izdanju pokazala ko je GLAVNI

Foto: Instagram/Printscreen

Za Novu godinu slavne žene odlučile su se za "opasne komade"! Oni jesu skupi, ali je odlično što nešto slično možete pronaći i priuštiti sebi u manjim buticima. Neke su odabrale kratke suknje i poprilično provokativna izdanja, dok su se druge odlučile za umerene kombinacije koje svako može poneti na nekom slavlju. Oduševilo nas je nekoliko slavnih žena, a evo i zbog čega. U nastavku pogledajte najbolje odevne kombinacije.

Dženifer Lopez

Popularna pevačica i glumica pijuckala je šampanjac u Gučijevoj haljini koji ima i zanimljiv broš. Ovakav materijal haljine i drugih komada odeće još uvek su IN, pa sledeći put možete pokušajte i sa nekom smelijom haljinom. Ovakva kombinacija idealna je za sve prilike, i posebno se izdavaja.

Selena Gomez

Mlada, neuništiva i talentovana Selena Gomez uvek izgleda odlično. Ona je pozirala u šljokičavoj srebrnoj haljini zajedno sa drugaricom i glumicom koja je imala sličnu haljinu kao ona. Ovo je definitivno pun pogodak i odličan predlog za sve vrste slavlja koje možda imate tokom ovog meseca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Eva Longoria

Kada je već pričamo o ovoj ženi, znate onu frazu "stari kao vino". U četrdeset sedmoj izgleda kao da ima 20, a tako ponosno nosi haljinu koja ističe sve što treba i savršeno prikriva sve nedostatke koje ona ni nema!

 

Sijera

Hip - hop pevačica, plesačica i tekstopisac imala je malo "vatrenije" izdanje u haljini koja nije baš za svakoga! A da budemo iskreni, ovako nešto samo smeli mogu da ponesu. Još jedan primer kako srebrna haljina može dobro da izgleda na brinetama i crnkama. Da li biste vi probali ovako nešto?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

 

Majli Sajrus i Paris Hilton

Dve velike zvezde, Majli Sajrus i Paris Hilton imale su zajednički nastup i tom prilikom ponele su originalne i smele kostime. Obe su obukle haljine u nežno roze boji, tako da od iste boje možete videti kako izgledaju dve potpuno različite haljine, kao i kako stoje plavušama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading