OVAKO NAJLAKŠE OČISTITE ŠLJOKICE I IGLICE: Super trikovi za njihovo uklanjanje nakon što raskitite jelku

Autor: N.J.

Lifestyle

10.01.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon praznika kuća je u haosu, šljokice su na sve strane, a uz jedan trik sve će se brzo očistiti!

OVAKO NAJLAKŠE OČISTITE ŠLJOKICE I IGLICE: Super trikovi za njihovo uklanjanje nakon što raskitite jelku

Foto: Shutterstock

Vreme praznika još traje – pokloni su otvoreni, vino popijeno, a šljokice su svuda po kući! Osim šljokica koje se inače teško čiste, na tepihu i drugim mestima po kući, mogu se verovatno pronaći i iglice od jelke koje se takođe dugo čiste. Ako ne volite čišćenje nijedne vrste, u ovom ćete uživati jer za čas možete pokupiti sve ostatke od praznika!

Iglice od jelke

Nebitno da li je prirodna ili veštačka, ostaci od jelke baš znaju da odjednom završe svuda po kući nakon što istu i raskitimo. Osim usisavanja, koje može da pokupi iglice, ali ne i šljokice, možete pokušati sa šamponom za suvo pranje kose. Stavite ga na površinu gde su iglice, sačekate da "prenoći", a onda ujutru nekom četkom sve to pokupite, pa tek onda usisajte.

Foto: Izvor: Unsplash/ Roberto Nickson

Žena gleda u okićenu jelku u dnevnoj sobi

Šljokice od jelke

Ako na jelci imate neke sjajne ukrase, verovatno će se šljokice rasuti svuda po kući ili stanu. Tako da je verovatno da će se iste zalepiti za pod. Najjednostavnije je da ubrus navlažite vodom, zatim ih skupite sve na jednom mesto, pokupite pa zatim usisate. Takođe, ako imate mali deo za usisivač onda možete tim delom pokupiti sve bez problema.

Četka za dlake

U drogerijama možete kupiti četke za koje se lepe dlake. Uzmite četku i prelazite po delovima gde su šljokice, one će se same zalepiti za istu, a vi se nećete namučiti baš ni malo. Da li ste pre probali neki od ovih trikova?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading