SVE JE SPREMNO: Fudbalska groznica - evo kakva atmosfera trenutno vlada u Sremskoj Mitrovici pred dolazak Crvene zvezde! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl uskoro počinje.

SVE JE SPREMNO: Fudbalska groznica - evo kakva atmosfera trenutno vlada u Sremskoj Mitrovici pred dolazak Crvene zvezde! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbalska groznica trese Sremsku Mitrovicu. Nakon što je prethodne jeseni na "Agropapuk Areni" gostovao Partizan, danas u sremsku ravnicu stiže aktuelni osvajač Duple krune, ekipa Crvene zvezde.

 

U osmini finala najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja, Radnički iz Sremske Mitrovice će pokušati da načini još jednu prvorazrednu senzaciju. Da li će u tome i uspeti znaće se oko 17 časova, a slobodno se može reći da u gradu na levoj obali reke Save vlada nikada zabeležena fudbalska groznica.

Kakva je trenutna situacija u okolini sremskomitrovačkog fudbalskog objekta, pred meč osmine finala Kupa Srbije, možete videti na sledećim fotografijama:

 

Da podsrtimo, na klupi Radničkog danas će debitovati Darko Tešović koji je tokom današnjeg dana za portal "Republika.rs" izneo svoja očekivanja od duela protiv rivala sa kojim se često susretao i tokom igračke karijere, ali i ekipe koja je obeležila njegovu trenersku karijeru.

Svi ljubitelji fudbala moraju da znaju da duel na "Agropapuk Areni" počinje u 15 časova, a svi oni koji ne budu u mogućnosti da uživo prate ishod meča, to mogu učiniti u blogu na našem portalu.

- Kup Srbije, osmina finala:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Crvena zvezda (Beograd)

Stadion: "Agropapuk Arena", Sremska Mitrovica

Datum: 15. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

TV prenos: Arena Premium 1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading