"ODUZEO MI JE OSOBU KOJU SAM VOLEO NAJVIŠE, DRUGU MU NEĆU DOZVOLITI" Mininoj mladosti na put je stao AGRESIVNI TUMOR, a najtužnija priča krije se iza ove slike! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

12.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina boluje od zloćudnog agresivnog tumora, a kod nje nalazi se na kičmi.

"ODUZEO MI JE OSOBU KOJU SAM VOLEO NAJVIŠE, DRUGU MU NEĆU DOZVOLITI" Mininoj mladosti na put je stao AGRESIVNI TUMOR, a najtužnija priča krije se iza ove slike! (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram/mina_posarac1

Mina Pošarac

Mina Pošarac (21) je svojoj pričom podigla Srbiju na noge. Naime, devojka iz Rume bori se sa tumorom koji joj se nakon manje od godinu dana ponovo vratio. Zbog rizika koju ova operacija nosi ne može biti operisana u Srbiji. Mina se celog života bavila sportom, student je defektologije. Danas se hrabro bori protiv bolesti, a ispričala je na koji način je otkrivena i šta sada kada se vratila:

- Završio se ispitni rok, ja sam se vratila u Rumu kako bih malo odmorila i provela vreme sa porodicom. Tri dana pre nego što se desio nemili događaj, osetila sam bol u kičmi, ali su lekari tada konstatovali da je u pitanju virus. Došla je nedelja kada smo se pripremali za nedeljni ručak, ali ja nisam imala snage da ustanem iz kreveta, nakon što sam pokušala da se pridignem odjednom sa se srušila i izgubila kontrolu nad svojim telom i ostala sam nepokretna - rekla je ona za portal "Espreso". 

Foto: Printscreen/ Instagram/mina_posarac1

Mina Pošarac pre bolesti sa kojom se bori

Operacija je urađena u martu 2022. godine. Na prvom kontrolnom magnetu, tumora nije bilo, ali nakon povratka sa rehabilitacije javlja se bol u leđima na mestu gde je tumor uklonjen. Rezultati ponovoljenog magneta nisu bili dobri, tumor je veličine 1 centimetar i vratio se. Problem je što se niko ne usuđuje da uradi operaciju, jer je rizična. Mina je sada poslala dokumenta u Japan i Tursku gde operacija košta 400. 000 evra.

Pored porodice i prijatelja, Mina je utehu i podršku našla u dečku, koji joj zajedno sa njenim bitnim ljudima pruža pomoć na putu ka oporavku. Priču o njihovoj ljubavi podelila je na društvenim mrežama:

- Završavam osnovnu školu, osećam prve leptiriće u stomaku, zaljubljujem se do ušiju, u svoju prvu ljubav, njega. Njega uz kog sam odrasla, naučila o raznim stvarima kako o životu, tako i o ljubavi. Prolazimo razne životne situacije zajedno, odrastamo, odvajamo se zbog školovanja, čekamo jedno drugo nestrpljivo, planiramo život, radujemo se svakom zagrljaju, susretu, novom danu… Tada nam nailaze crni dani, dani u kojima zajedno ulazimo u najveću borbu, borbu za moj život.. Kažu ja sam junak? Okej, da li iko od vas zna da je upravo osoba pored mene izgubila svog oca od iste bolesti koja je napala njegovu devojku… Bila sam spremna da ga ostavim uprkos svemu jer nisam želela da proživljava iste traume još jednom u životu.. Tada mi je rekao samo jedno: "Oduzeo mi je jednu osobu koju sam voleo najviše, drugu mu neću dozvoliti da mi oduzme". Zamolio me je da mu dopustim da ostane uz mene i da se zajedno borimo do kraja. Ljubavi, obećavam ti da ću za nas pobediti svako zlo i da ćemo se probuditi uskoro iz ovog ružnog sna, i nastaviti po našim planovima… Samo ja znam čija sam imena izgovarala dok je nož sa zračenja sekao rak sa mojih ledja.. Dužni smo im, ostvarićemo sve. Volim te do neba! - napisala je ona u objavi koja je sigurno naježila mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading