DARKO LAZIĆ ZBOG KRVARENJA OTKAZAO SVE NASTUPE: Pokazao svoju ranu, pa zabrinuo fanove! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić otkrio u kakvom se stanju sada nalazi!

DARKO LAZIĆ ZBOG KRVARENJA OTKAZAO SVE NASTUPE: Pokazao svoju ranu, pa zabrinuo fanove! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevač Darko Lazić pušten je na kućno lečenje, a ubrzo se javio svojim fanovima putem Instagrama i otkrio kako se oseća i kakvo je njegovo stanje trenutno.

- Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u 8 jutros , spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče - pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije, pa nastavio da odgovara na pitanja:

- Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život - odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.

Darko se ovim povodom oglašavao iz bolnice i govorio o zdravstvenom stanju.

Foto: PrintscreenInstagram

 

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko Lazić tada za Blic, a već je morao da otkaže nastupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading