SKANDAL NA TELEVIZIJI: Hrvatski komentator otvoreno NAPAO Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

12.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna scena tokom Novakovog prvog duela na turniru.

SKANDAL NA TELEVIZIJI: Hrvatski komentator otvoreno NAPAO Novaka Đokovića!

Foto: Ap photo

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u šesnaestinu finala turnira u Monte Karlu, pošto je sa 2:0 savladao ruskog igrača Ivana Gahova.

Mučio se naš as na startu, kao po običaju na otvaranju Mastersa u Kneževini, ali je uspeo da savlada neugodnog Rusa i izbori plasman dalje, gde ga čeka pobednik meča u kom se sastaju Italijani Lorenco Museti i Luka Nardi.

Prvi set je Đoković rešio u taj-brejku, posle 70 minuta igre, a i start drugog seta je doneo veliku neizvesnost. Ipak, u petom gemu je Đoković napravio brejk, zatim i još jedan, pa je uspeo da obezbedi prolaz.

U jednom momentu, Novak se iznervirao zbog jednog pogođenog udarca od strane Gakova, pa se požalio kako svi uvek protiv njega igraju najbolji tenis.

- Svi protiv mene bolje igraju - rekao je Nole naglas. 

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Ivan Gahov

Ovaj potez Novaka je skandalozno prokomentarisao hrvatski komentator na "Sportklubu", koji je očigledno samo čekao razlog da Đokoviću nešto zameri.

- Opet teorije zavere koje možemo čuti od Đokovića. Stvarno neverovatno. Kao da igrač s druge strane nema pravo zabiti viner ili odigrati dobar meč - izjavio je ovaj Hrvat.

Ipak, jasno je da je Đoković godinama navikao na ove provokacije, pa ga ovo sigurno neće previše pogoditi.

Naredni meč će Novak igrati sutra, a rival će biti poznat danas tokom dana, kada Museti i Nardi završe svoj duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading