LEGENDE SE DIVE ĐOKOVIĆU: Vozač Formule 1 OPČINJEN Novakom!

Autor:

Sport

12.04.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš as je očigledno uzor i brojnim poznatim sportistima.

LEGENDE SE DIVE ĐOKOVIĆU: Vozač Formule 1 OPČINJEN Novakom!

Foto: Twitter/Printscreen/georgerussell63

Novak Đoković i Džordž Rasel

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Monte Karlu, gde nastupa na prvom Mastersu ove sezone na zemljanoj podlozi.

Uprkos tome što se malo mučio na startu svog prvog duela, Novak je uspeo da savlada Rusa Ivan Gakhova sa 2:0 i tako obezbedi prolaz u narednu rundu takmičenja.

Nakon duela, koji je privukao veliku pažnju u Kneževini, Đoković je slobodno vreme iskoristio da se slika i malo popriča sa Džordžom Raselom, poznatim britanskim vozačem Formule 1.

- Kakav neverovatan dan?! Gledati ovog čoveka kako radi ono u čemu je najbolji. Hvala što je odvojio vreme za ovaj trenutak - napisao je Džordž Rasel na svojoj instagram stranici.

Očigledno je da je Rasel, koji trenutno vozi za Mercedes u Formuli 1, odlučio da svoje slobodno vreme, kog ima na pretek, jer je sledeća trka u najbržem karavanu sveta zakazana tek za 30. april, odvoji za tenis i da gleda nadmetanje u Monte Karlu.

Rasel je svojevremeno bio šampion u Formuli 2 i Formuli 3, a od 2019. godine se takmiči u najbržem ciklusu. Pre Mercedesa je vozio za Vilijams.

Do sada je vozio na 85 trka i ostvario jednu pol poziciju na VN Mađarske, a zabeležio je trijumf na VN Brazila. Trenutno je Džordž Rasel sedmi u generalnom plasmanu, sa 18 bodova posle odvezene tri trke.

Podsetimo, u narednom kolu turnira u Monte Karlu, Đoković se sastani sa pobednikom duela u kom igraju dva Italijana, Lorenco Museti i Luka Nardi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading