BAHAĆENJE UZ PICU, KUPKU I ŠAMPANJAC: Isplivao snimak posle Novakovog meča u Monte Karlu, društvene mreže se USIJALE! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.04.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako "heroji slave život"?

BAHAĆENJE UZ PICU, KUPKU I ŠAMPANJAC: Isplivao snimak posle Novakovog meča u Monte Karlu, društvene mreže se USIJALE! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Ivan Gakov

Ruski teniser Ivan Gakov pružio je žestok otpor prvom reketu sveta Novaku Đokoviću u 2. kolu Mastersa u Monte Karlu, a iako je eliminisan umeo je da proslavi svoj nastup u kneževini.

Ivanova devojka je podelila snimak iz hotelske sobe na Tviteru, na kome se vidi da oni uživaju uz picu i šampanjac, a sve sa prigodnim opisom.

- Tako heroji slave život - navela je ona uz tag Rusa.

 

 

Inače, trenutno 198. reket sveta je tokom duela pokazao divljenje Noletu, a nakon njega viđeno je prijateljsko ćaskanje dva igrača na terenu.

Srbin je jedna od tema dokumentarnog filma o Borisu Bekeru, u kome se otkriva kako reaguje na provokacije publike, a u osmini finala Monte Karla igraće sa pobednikom italijanskog okršaja Nardi - Museti.

Što se tiče Gakova, on može biti ponosan na svoje partije u Monaku, jer je posle uspešnih kvalifikacija iznenadio favorizovanog Amerikanca Mekenzija Mekdonalda, pre nego što je položio oružje pred najboljim ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading