NOVAK OTVORIO DUŠU: Gakova nikad u životu nisam video pre današnjeg meča!

Autor:

Sport

11.04.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković objasnio zašto mu je bilo teško da izađe na kraj sa ruskim teniserom.

NOVAK OTVORIO DUŠU: Gakova nikad u životu nisam video pre današnjeg meča!

Foto: Ap photo

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je uspešno započeo Masters u Monte Karlu, pošto je uz mnogo više muke nego što je iko očekivao savladao 196. igrača planete Ivana Gakova.

Posle meča je srpski as istakao da uslovi u Monaku nisu bili sjajni, što je najverovatnije zbog podloge.

- Verovatno možemo da kažemo da je to bio lošiji tenis jer nisam bio najbolji u prvom setu, zbog uslova sam to i očekivao tako, drugačije smo trenirali i nije bilo lako.... Kao meč na šljaci, loptica drugačije odskače i nepredvidivo, ali sve u svemu sam zadovoljan načinom na kojim sam sredio glavu i prošao u naredno kolo - rekao je Nole posle meča.

Republika

Foto: Ap photo

Novak Đoković

Zatim je imao poruku i na srpskom jeziku.

Drago mi je što sam započeo turnir pobedom i najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži za mene dok ne uhvatim ritam na šljaci jer je veliki izazov ako nisi igrao na ovoj podlozi, a danas sam imao protivnika koga nisam nikada ni video pre meča i podigao sam nivo nakon nervoze u prvom setu pa se nadam boljoj igri u sledećem kolu - dodao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading