HTEO SAMO DA ZAŠTITI SINA! Ovo je nesrećni Tibi koga su nasilnici KRVNIČKI ISPREBIJALI u Mokrinu! SAV IZLOMLJEN NI KRIV NI DUŽAN! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.04.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilni mladići iz Kikinde su se čak slikali krvavih ruku i pohvalili se kako su "sve razbili", a ta fotografija je objavljena na mrežama.

HTEO SAMO DA ZAŠTITI SINA! Ovo je nesrećni Tibi koga su nasilnici KRVNIČKI ISPREBIJALI u Mokrinu! SAV IZLOMLJEN NI KRIV NI DUŽAN! (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen

Mokričanin Tibi Z. (52) pretučen je u kafani u centru tog sela kod Kikinde, u ponedeljak uveče, a teške telesne povrede nanela su mu trojica mladića iz Kikinde.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nesrećni čovek se, kako nezvanično saznajemo, umešao i incident kako bi zaštitio sina koji je bio u tom lokalu, a onda su ga napadači zverski pretukli.

Tukli su ga stolicama, pa su Mokrinčaninu, navodno slomljene obe podlaktice i nanete druge povrede.

- Povređeni pacinet je primljen u našu bolnicu gde mu je pružena pomoć, ali je radi naknadne dijagnostike u utorak ujutro prebačen na lečenje u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad – rečeno je u kikindskoj bolnici.

Javnost je za ovaj događaj saznala, jer je na društvenm mrežama objavljen snimak stravične tuče, na kojoj se vidi kako napadači stolicama tuku goste.

Nasilni mladići iz Kikinde su se čak slikali krvavih ruku i pohvalili se kako su "sve razbili, a ta fotografija je takođe objavljena na mrežama. Napadači su uhapšeni i određeno im je zadržavanje.

Inače, od ranije su poznati policiji. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading