"JURIO ME NOŽEM, A ONDA JE HTEO DA ME UBIJE KOLIMA"! Jeziva ispovest sestre ubijene devojčice koja je preživela krvavi pir u Ripnju! Babi sečivo zabio u glavu!

Autor:

Hronika

10.04.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji jezivog zločina u Ripnju potresaju srpsku javnost.

"JURIO ME NOŽEM, A ONDA JE HTEO DA ME UBIJE KOLIMA"! Jeziva ispovest sestre ubijene devojčice koja je preživela krvavi pir u Ripnju! Babi sečivo zabio u glavu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook

Danas je Stojan Ilić (37) najpre silovao i ubio 16-godišnjakinju i njeno telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju - majku, ujaka i baku.

Oni su hospitalizovani. Osumnjičenom je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Mlađa sestra tragično ubijene devojčice rekla je da je ubica pre podne došao kod njih kući.

- On je došao kod nas oko 10 ili 11, ja sam tada bila kod kuće. Išli smo do prodavnice moj brat, ja i sestra koja je ubijena i on nas je tamo odvezao.

- Rekao je da treba da kupi neke baterije za njega, a potom je odvezao moju sestru jedno 2 ili 3 km odavde gde ju je u ubio, nakon čega je došao kući i napao prvo moju mamu, a onda i babu - rekla je devojčica kroz suze. 

Devojčica je potom naglasila kako je majka pokušala da spreči osumnjičenog da napadne decu i tako je zadobila povrede. 

- Nakon toga je napao moju babu koja je spavala, pa mog ujaka i onda je počeo da juri decu.

- Deca su se sakrila ispod kreveta, a ja sam počela da trčim ka babi i počeo je mene da juri sa nožem pa sam ja onda pala. Mene je hteo isto da ubije, bio je blizu mene. Potom je seo u auto i  pokušao je da me udari autom, ali sam uspela da pobegnem.

Devojčica je tada rekla da su pozvali Hitnu pomoć i policiju. 

- Ostali su bili dobro, ali babi je zabio nož u glavu - naglasila je na kraju kroz jecaj devojčica. 

(Republika/SrbijaDanas)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading