VIŠE PUTA POKUŠAO DA SE OBESI! Ubica devojčice iz Ripnja stalno pričao da će se ubiti!

Autor:

Hronika

10.04.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja Ilić iz Ripnja danas je kako se sumnja, najpre silovao a potom i ubio devojčicu N.P (16), najbolju prijateljicu svoje ćerke i ćerku njegovih komšija sa kojima se družio.

VIŠE PUTA POKUŠAO DA SE OBESI! Ubica devojčice iz Ripnja stalno pričao da će se ubiti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

Poznanici i prijatelji kažu da se radio o veoma labilnom čoveku, koji je više puta pokušao da se obesi i koji je stalno pričao da će počiniti samoubistvo.

Inače, Stojan Ilić je jutros došao u porodičnu kuću nesrećne devojčice, što je neretko činio pošto se družio sa njenom porodicom, a ona sa njegovom ćerkom, i povezao je nju i njenog brata do centra sela kako bi deca kupila neku bateriju.

Kad je dečak otišao do prodavnice, Ilić je oteo devojčicu i odveo pored pruge, gde ju je najpre, kako se sumnja, silovao a potom i zaklao. 

Tu se nije zaustavio, već je dete izbacio iz automobila u obližnje šiblje, a potom se uputio ka njenoj kući. Uleteo je razulareno i besno sa nožem u ruci u dom devojčice i tom prilikom ranio majku, baku i ujaka ubijenog deteta. 

Posle svega se dao u beg, ali policija ga je brzo locirala i nakon kraćih pregovora, ubica se predao.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading