POVEZAO JE SA BRATOM DA KUPI BATERIJU, PA JE SILOVAO I UBIO! Oteo je kad je dečak ušao u prodavnicu! Isplivavaju sve šokantniji detalji zločina u Ripnju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja Ilić iz Ripnja očigledno je planirao zločin.

POVEZAO JE SA BRATOM DA KUPI BATERIJU, PA JE SILOVAO I UBIO! Oteo je kad je dečak ušao u prodavnicu! Isplivavaju sve šokantniji detalji zločina u Ripnju!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

On je danas počio jezivo ubistvo u Ripnju kada je zaklao devojčicu N.P. (16), a posle toga ranio još tri člana njene porodice, baku, majku i ujaka.

Sumnja se da je pre ubistva deteta je najpre silovao.

Komšinica je objasnila šta je prethodilo krvavom piru. On je navodno jutros bio kod porodice nesrećne devojčice, sa kojom se inače posećivao i povezao je nju i njenog brata navodno da kupe neku bateriju.

- Dok je devojčicin brat bio u radnji, Stojan je to iskoristio i oteo devojčicu, a kasnije je i ubio. Posle se vratio do devojčicine kuće i tu krenuo nožem da kasapi njenu porodicu, ali srećom svi su preživeli - ispričala je komšinica Slavica Stanojević.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djordje anunaki

10.04.2023 19:01

Zna se kako silovatelji dece prolaze u zatvoru, njegovom dzelatu ruke da se pozlate i 100 godina ziv i zdrav da bude.

Vratite smrtne i doživotne

10.04.2023 21:20

Mora se vratiti smrtna kazna. Što ovo da živi i smeta? Toliko je izginulo i pati se nedužnih, što ne bi umro i neki dužni. I krivi. Ne razumem zaista.

veljko

11.04.2023 15:50

Goreo u paklu na tihoj vatri i zelim ti dug zivot ,bar 120 godina ,da dozivis malo boli kao ovaj andjeo