BIO ZALJUBLJEN U DEVOJČICU KOJU JE ZAKLAO!? Komšije otkrile neverovatne stvari o UBICI IZ RIPNJA! Išao kod vračara i umivao sa "GROBLJANSKOM VODOM"!

Autor:

Hronika

10.04.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Stojanu Iliću (38) iz Ripnja, koji se sumnjiči da je nožem nasmrt izbo 16-godišnju N. P. (16), i ranio njenu majku, babu i ujaka u porodičnoj kući, komšije nemaju reči hvale.

BIO ZALJUBLJEN U DEVOJČICU KOJU JE ZAKLAO!? Komšije otkrile neverovatne stvari o UBICI IZ RIPNJA! Išao kod vračara i umivao sa "GROBLJANSKOM VODOM"!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

Osumnjičeni Stojan je navodno i ranije bio nasilan i stalno pretio da će da digne ruku na sebe, a više puta je navodno i pokušao da se obesi.

Komšinica priča da je odlazio kod vračara, kao i da se umivao "grobljanskom vodom".

- Rekao je da će da me vozi, a videlo mu se po očima da je skrenuo. Pitao je za mog sina, ja sam rekla da nam ne ide u kuću. Sa tom devojkom se spremao da idu da pazare. Lepa kao lutka. Šta su posle radili, ja ne znam. Da sam ostala tamo, možda bi i mene ubio. Bio je nasilan, a stalno je kukao da hoće da se obesi. Bili su kućni prijatelji, dobro su se slagali. Ne znam da li su imali neke probleme, ne znam kako se ovo desilo. Ta deca su odrastala kod mene u kući - kaže komšinica za Telegraf.rs.

Ona dodaje i da osumnjičeni Stojan ima ženu i ćerku.

- Nudio je grobljansku vodu ovde po selu, išao je kod vračara. Umivao se tom vodom. Više puta smo mu govorili da ide na lečenje - kaže komšinica.

Ocenjuje i da je bio zaljubljen u maloletnicu kojoj je presudio, a spominje i nemile okolnosti vezane za njegovu porodicu.

Republika

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ

Kuća u kojoj je Stojan Ilić ranio troje

 

- Mislim da je on bio zaljubljen u malu. Jesu oni bili vredni, radili su po selu, cepali drva, kosili. Brat mu je zapalio sam svoju kuću. Optuživan je da je ukrao kravu iz štale. Obuo joj je čizme da se ne vide otisci. Nosio je na vašar da prodaje, ofarbao je sprejom - navodi bizarne podatke.

Kako kaže, jutros je videla crni auto, ali ga nije prepoznala.

- Sedeo kod njih i pio kafu. On i devojčica su išli da kupe baterije. Izgleda je prvo ubio nju kad su išli autom, pa se vratio u kuću i napao ostale. Majka Sanja je isečena po grudima, kičmi i rukama - dodala je.

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, sumnja se da je 16-godišnjakinja silovana pre ubistva.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto gde je nađena devojčica

 

Podsetimo, majka, baba i ujak su hospitalizovani, a otac devojčice u času zločina nije bio kod kuće.

Telo nesrećne devojčice prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Na stomaku je imala nekoliko uboda.

I druga komšinica prepadnuta

Naši reporteri razgovarali su i sa ostalim susedima koje su zatekli.

Druga komšinica unesrećene porodice rekla je da nije ni slutila da ovakvo nešto može da se desi.

- Nisam nikad pomislila da bi tako nešto uradio. Trebalo je da mi kopa šaht, zvala sam ga jutros na kafu, rekao je da će da dođe za pola sata, sat. Ali nije ga bilo. Posle sam ga zvala, bio je nedostupan. Onda sam čula šta se desilo - navela je.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading