PREKIPELO! Nova smena u Superligi! Trener NAPUSTIO klub!

Autor:

Sport

10.04.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučanci nisu uspeli da savladaju Novosađane, što je bio razlog da Milorad Kosanović napusti klupu Mladosti.

PREKIPELO! Nova smena u Superligi! Trener NAPUSTIO klub!

Foto: Starsport

Svetozar Marković protiv Mladosti

Samo tri kola proveo je Milorad Kosanović u lučanskoj Mladosti! Iskusni stručnjak je posle svega 20 dana odlučio da digne sidro i prepusti užarenu klupu, nekom ko će se latiti ne baš primamljivog izazova.

Iako su pod njegovim vođstvom osvojili dva boda u tri kola, Lučanci nisu uspeli da pronađu put do mreže protiv imenjaka iz Novog Sada, koji bi ih primakli cilju zvanom opstanak.

Sa Kosanovićem na klupi, Mladost je remizirala bez golova protiv Napretka i novosadske Mladosti, dok je poražena od Novog Pazara (1:3), čime je status u eliti ozbiljno doveden u pitanje.

Predviđeni dogovor o saradnji do kraja sezone sporazumno je raskinut te će Mladost u plej-aut ući sa trećim ovosezonskim strategom.

Foto: Starsport

 

Prekaljeni stručnjak je tokom karijere radio u Crvenoj zvezdi, Sremu iz Sremske Mitrovice, ljubljanskoj Olimpiji, Novom Pazaru, u tri mandata vodio je Borac iz Čačka, dok je pre Mladosti vodio je još Radnik i Napredak

Lučanci posle 30 utakmica imaju učinak od četiri pobede, 11 remija i 15 poraza te sa 23 osvojena boda borbu za opstanak dočekuju sa 14. pozicije.

Naslednik Milorada Kosanovića biće poznat do početka plej-ofa, u kome će Mladost grčevito juriti očuvanje statusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading