IGRAČI MLADOSTI SU ISKORISTILI SVE PRILIKE PRED GOLOM PROTIVNIKA: Izostanak bitnih igrača u sastavu Vinogradara nije nadomešten!

Autor:

Sport

10.04.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadačka igra oba tima rezultirala je sa šest golova.

IGRAČI MLADOSTI SU ISKORISTILI SVE PRILIKE PRED GOLOM PROTIVNIKA: Izostanak bitnih igrača u sastavu Vinogradara nije nadomešten!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 24. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Mladosti 1977 ugostila je sastav Vinogradara, prvi duel ova dva tima igran u Riljcu završen je pobedom gostiju rezultatom 3:2.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije na kojoj se nalazio sa 39 bodova, dok je Vinogradar sa 18 bodova manje na desetom mestu na tabeli.

Domaći tim je na "veštaku" bolje počeo meč i već u 5. minutu je došao do vođstva. Nemanja Planiničić je savladao golmana Damnjanovića za prednost Mladosti od 1:0.

Samo pet minuta kasnije, Vinogradar je iz prekida preko Miloša Mihajlovića došao do izjednačenja. 

Nastavilo se sa otvorenom igrom, ali se do poluvremena zatresla opet mreža gostiju.

Lazar Savić je u 30. minutu vratio vođstvo domaćem timu, to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena u kojem je viđen jedan žuti karton. Ivan Todorović, igrač Vinogradara je "požuteo" zbog bezobzirnog starta. 

Treba napomenuti i priliku za goste, pred sam kraj prvog dela igre udarac iz prekida Alekse Milićevića završio je na stativi.

Gostujući tim je na ovaj susret došao bez četiri jako bitna igrača, pa samim tim Vinogradar nije imao previše opcija na klupi.

U nastavku meča viđena je jako dobra i otvorena igra svih igrača na terenu, ali je ozbiljnije i konkrentije prilike imao domaći tim što je rezultiralo novim golovima u mreži Vinogradara.

Planiničić je u 54. minutu svojim drugim golom na meču povisio prednost Mladosti na 3:1.

Devet minuta kasnije Filip Ignjatović je upisao svoje ime u listu strelaca, 4:1.

Pokušao je gostujući trener sa dve izmene da unese određene promene u igri svog tima, ali su ataci njegovog tima ka golu domaćina bili neuspešni.

Konačan rezultat susreta postavio je Savić svojim drugim golom na meču, 5:1.

Mladost 1977 (Garevina) - Vinogradar (Riljac) 5:1 (2:1)

Mladost 1977: M. Savović (od 77' Spasovski), Dan. Obradović, Todorović, Savić, Zdravić (od 12' Šaronjić), N. Savović, Planiničić, Marković, Ignjatović, Kostadinović, Dav. Obradović

Vinogradar: Damnjanović, Matić (od 53' Milanović), Janković, Todorović, Milić, Milutinović (od 62' Arsić), Milićević, Jovanović, Jevtić, Mihajlović, Milojević

Ovom pobedom ekipa Mladosti je stigla do deobe pete pozicije na tabeli, dok je sastav Vinogradara spao na 11. mesto.

U sledećem kolu u Riljac gostuje Donji Kopaonik, dok Mladost igra u Starom Trsteniku protiv istoimene ekipe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading