LIDER SE "OKLIZNUO" NA STADIONU U BRUSU: Kopaonik sa tri gola savladao Borac, sada se nalaze na korak do prve pozicije!

Autor:

Sport

03.04.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživala je publika na gradskom stadionu u Brusu.

LIDER SE "OKLIZNUO" NA STADIONU U BRUSU: Kopaonik sa tri gola savladao Borac, sada se nalaze na korak do prve pozicije!

Foto: OFK Kopaonik 1931

U okviru 23. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Kopaonika 1931 ugostila je sastav Borca. Prvi duel ova dva tima igran u Gornjem Katunu završen je pobedom domaćina rezultatom 3:0.

Republika

Na gradskom stadionu u Brusu po mnogima igran je jedan od derbija prvenstva, Borac je u ovaj susret ušao sa prvog mesta, dok je sastav Kopaonika sa samo jednim bodom manje bio na trećoj poziciji.

Već u drugom minutu domaći dolaze do vođstva. Milan Danilović je sa nekih 30 metara iz slobodnog udarca uspeo da savlada golmana Ružića, 1:0 za Kopaonik.

Ohrabljeni ranim golom u mreži protivnika, domaći igraći krenuli su sa još jačim napadima, "visio" je gol u vazduhu, ali se za novu promenu rezultata čekao 17. minut.

Najbolji strelac lige, Predrag Vukojević sa nekih 16 metara povećava prednost svog tima na 2:0, gol je postignut opet iz slobodnog udarca.

Samo devet minuta kasnije, glavni sudija na meču, Miloš Grujičić pokazao je na belu tačku u korist domaće ekipe.

Precizan sa kreča bio je Predrag Vukojević, 3:0 za Kopaonik.

Mogli su gosti ubrzo da smanje rezultat posle prekida, ali je Nikolić bio na pravom mestu i sačuvao je svoj gol.

Pred sam kraj prvog poluvremena novi kazneni udarac sa 11 metara za domaćina. Golman Ružić je nepropisno zaustavio Zdravkovića i sudija nije imao dilemu. 

Opet je loptu na "tačku" namestio Vukojević, ali je njegov udarac sada pročitao Ružić, koji je ispravio sopstvenu grešku.

Na poluvremenu 3:0 za sastav Kopaonika.

Posle desetominutne pauze, u redovima Borca su sa klupe odmah ušla dva nova igrača, sa nekim novim zamislima trenera kako bi se situacija promenila. 

Drugo poluvreme proteklo je u dosta mirnijem tempu, čuvali su loptu domaći igrači dok su gosti pokušavali brzim promenama poseda da ugroze gol Nikolića, ali im to nije pošlo za nogom. 

OFK Kopaonik 1931 - Borac (Gornji Katun) 3:0 (3:0)

Kopaonik 1931: Nikolić, N. Knežević, U. Knežević (od 68' Mitrović), Danilović, Đokić (od 59' Jovanović), Vilimonović, Živanović, Vukojević, Kovačević, Zdravković, Mehmedi

Borac: Ružić, Mišić, J. Kojić, Svrzić, Todorović, S. Kojić, N. Kojić, Bogdanović, Đurđević, Pantić (od 46' Janković), Aksentijević (od 46' Obradović)

Do kraja meča nije bilo promene na semaforu, ekipa Kopaonika je slavila i tako je svrgnula sa prvog mesta sastav Borca koji je sada na trećem mestu. Domaći tim je sa ova tri boda stigao do druge pozicije na tabeli, sa samo bodom zaostatka u odnosu na lidera, tim Velike Drenove.

Trener Kopaonika, Vojče Marković je posle meča izjavio:

- Čestitao bih svojim momcima na odličnoj igri i rezultatu. Na vreme smo otvorili protivnika i do poluvremena smo još dva puta zatresli njihovu mrežu. Nama ništa drugo ne preostaje nego da se što bolje pripremni za predstojeći period, imamo dva vezana gostovanja, prvo u Tobolcu, a zatim i u Velikoj Drenovi. Hvala još jednom Bruskoj publici što su došli u ovolikom broju. 

U sledećem kolu igrači Kopaonika gostuju Belim Orlovima iz Tobolca, dok Borac dočekuje novog lidera, ekipu Velike Drenove.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading