MILOJEVIĆ POSLE KRAGUJEVČANA! O dosadnoj utakmici i ko je BUDUĆNOST Zvezde!

Autor:

Sport

10.04.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je pobedom nad Radničkim 1923 iz Kragujevca nastavila da hita ka odbrani šampionske titule.

MILOJEVIĆ POSLE KRAGUJEVČANA! O dosadnoj utakmici i ko je BUDUĆNOST Zvezde!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Crveno-beli su do 26. prvenstvenog trijumfa došli (evro)golovima Aleksa Viga i Stefana Mitrovića u finišu utakmice.

Trener Zvezde Miloš Milojević se posle meča osvrnuo na to kako je igrati bez pomoći najvatrenijih navijača, pošto je šampion u ovom duelu igrao pred praznim tribinama, zbog kazne izrečene protiv Novog Pazara.

- Drugačije je bez prisustva publike, pogotovo jer smo navikli na vetar u leđa i s te strane je energetski bilo malo monotono, ali momci su odradili dobar posao protiv ekipe koja stoji u bloku, igra na kontakt i faul. Utakmica je, za moj ukus, bila spora, ali smo dosta kreirali, postigli dva gola, mogli i još, tako da je bilo dobrihmomenata . Igrači koji su ušli su pokazali kvalitet i budućnost, odmorili i Pešića i Kangu, uz to nismo iskoristili Kataija i Ivanića do kraja. Sve u svemu, pozitivan utisak - rekao je Miloš Milojević.

Foto: Starsport

 

Branilac titule je ligaški deo sezone završio bez poraza, sa čelne pozicije ulazi u plej-of.

- To je bio naš cilj i čestitam momcima na tome što su neporaženi posle 30 utakmica. To ništa ne znači, ako ne nastavimo u istom ritmu, tako da ne razmišljam o plej-ofu, već samo o narednom rivalu, a to će verovatno biti TSC. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo da li smo ostvarili naš cilj - istakao je Milojević.

Treba reći da je Radnički 1923 u ovom meču bio lišen pomoći nekolicine ključnih igrača, što zbog povreda, što zbog kartona.

Izostali su Milutin Vidosavljević, Milan Mitrović, Stefan Čolović, Vidović, Zorić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading