DECI NE PLAĆA ALIMENTACIJU, A ZGRĆE MILIONE: Bivši muž Emine Jahović pokazao pravo lice, pevačica će pasti u nesvest kada sazna!

Autor:

Zabava

10.04.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug Emina Jahović napravio šok potez!

DECI NE PLAĆA ALIMENTACIJU, A ZGRĆE MILIONE: Bivši muž Emine Jahović pokazao pravo lice, pevačica će pasti u nesvest kada sazna!

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24, ST/Vladimir Lukić

Mustafa Sandal je turska muzička zvezda, ali i zaštitno lice mnogih brendova. Kako prenose mediji iz Istanbula, bivši suprug Emine Jahović upravo je potpisao jednogodišnji ugovor vredan milion dolara sa kompanijom "Portal Kapi".

Reč je o firmi koja se bavi izradom čeličnih vrata, najvećoj fabrici te vrste u Turskoj, koja se prostire na dvadeset hiljada kvadrata i Mustafa trenutno snima reklamnu kampanju za njih.

Foto: instagram.com

Mustafa Sandal i Emina Jahović

 

Pošto je posao unosan, a milion dolara je zavidna cifra, odlučio je da deo honorara donira žrtvama nedavnog zemljotresa na jugu zemlje, navode portali.

Popularni pevač, koji je prošle godine stao na „ludi kamen” sa Melis Sutšurup, u braku sa Eminom dobio je dva sina.

Foto: instagram.com

Mustafa Sandal

 

Međutim, bivši par nije u dobrim odnosima. Pevačica ga je tužila jer nije plaćao alimentaciju, on je njoj uzvratio kontratužbom tvrdeći da to nije istina, a sudili su se i zbog podele zajedničke imovine. Sud u Istanbulu je prošlog marta suspendovao slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading