PREDIVAN PRIZOR! Dok se Novak MUČIO sa Rusom, Stefan i Tara bodrili oca! Đokovićeva naslednica NAPRAVILA ŠOU na tribinama! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.04.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Monte Karlu, pošto je savladao Rusa Ivana Gahova sa 2:0.

PREDIVAN PRIZOR! Dok se Novak MUČIO sa Rusom, Stefan i Tara bodrili oca! Đokovićeva naslednica NAPRAVILA ŠOU na tribinama! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Mučio se Nole sa anonimusom iz Rusije, koga je uspeo da eliminiše sa 2:0, posle velike borbe u prvom setu i ubedljive igre u narednom.

Dok je prvi reket ATP liste vodio rovovsku bitku u uvodnom periodu, koji je dobio sa 7:6, njegova deca Stefan i Tara uživali su sa Novakovom suprugom Jelenom na tribinama.

Budući da pomno prati očeve mečeve, kao i košarkaške utakmice, Stefan je bio više zainteresovan za Srbinov okršaj sa Rusom, te je udubljeno pratio svaki poen tate, što svedoči i kamera koja ga je u jednom trenutku uhvatila kako pažnjivo gleda ovaj duel.

Sa druge strane, Tara je mnogo više bila raspoložena za igranje, pa je u jednom momentu ogrnula ćebetom preko glave, dok je u drugom kadru mahala nasmejana pored majke Jelene.

Nedavno je Stefan sa Novakom izašao na ulice Monte Karla, gde je pokazao umeće baratanja sa reketom, a pre četiri dana je u Kneževini gromoglasno navijao za Partizan protiv Monaka, u meču koji su crno-beli dobili i obezbedili plasman u Top 8 Evrolige.

Tom prilikom, "grobari" su sa velikim poštovanjem skandirali ime Stefana Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading