SKANDAL PRED ĐOKOVIĆEV TURNIR! Hapšenja u Republici Srpskoj!

Autor:

Sport

11.04.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je ovo mogao da očekuje?

SKANDAL PRED ĐOKOVIĆEV TURNIR! Hapšenja u Republici Srpskoj!

Foto: Starsport

Novak i Đorđe Đoković

Turnir u organizaciji porodice Đoković ove sezone održaće se od 16. do 23. aprila u Banjaluci.

Serbia open postao je Srpska open, Beograd je zamenjen Banjalukom, a mnogi vrhunski teniseri, uključujući i Novaka Đokovića, doći će u Republiku Srpsku kako bi se borili za ATP bodove i prestižnu nagradu.

Veliko interesovanje vlada za mečeve na Srpska openu, te publika već sada traži kartu više. Sve to pokušali su da iskoriste tapkaroši pa su preko interneta počeli sa preprodajom karata i - gorko su se pokajali.

Službenici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su i uhapsili dve osobe koje su pokušale da preprodaju ulaznice za predstojeći turnir u organizaciji familije Đoković.

 

 

Ovu informaciju preneo je portal "Srpska info", te je u nastavku teksta dodao da je policija i u danima pre ovog takođe privodila tapkaroše, a da će se slična akcija i nastaviti.

U Banjaluci će se, osim Novaka Đokovića, na terenu naći i Andrej Rubljov, Sten Vavrinka, ali i trostruki grend slem šampion, odnosno Gael Monfis, slavni francuski igrač, poznat po tome što uživa da zabavlja publiku.

Takođe, u dubl konkurenciji na terenu će ponovo biti i legendarni Nenad Zimonjić, tako da nema sumnje da nam predstoji pravi spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading