OVO NIKADA NIJE DOŽIVEO! Novaka čeka IZNENAĐENJE u Banjaluci: Suze mi krenu zbog njega, brine me SAMO JEDNO!

Autor:

Sport

11.04.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista emotivna priča koja će, nadamo se, dobiti srećan epilog.

OVO NIKADA NIJE DOŽIVEO! Novaka čeka IZNENAĐENJE u Banjaluci: Suze mi krenu zbog njega, brine me SAMO JEDNO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu gde će u meču drugog kola igrati protiv Rusa Ivana Gahova.

Odmah posle turnira u kneževini Đoković će nastupati i na Srpska openu u Banjaluci, a tamo će ga čekati posebno iznenađenje.

Naime, 90-godišnja baka Anđa Novak iz Gradiške, spremila je poklon za prvog tenisera planete.

Novaka Đokovića pratim godinama, gledam njegove mečeve i danju i noću. Nema termina koji mi ne dogovara. Odlučila sam da za njega opletem čarape od ovčije vune. Kada ih obuje, za njega neće biti zime. Brine me samo, na koji način da mu uručim čarape. Valjda će mi neko u tome pomoći - kazala je baka Anđa (90) za Srpskainfo i dodala:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Svojim gorštačkim rukama, odrasla u tegobnim vremenima i vučarnim krajevima, sa mnogo ljubavi pletem čarape. Takve nosim od detinjstva i zato gazim do stote. To želim i Novaku, ali da igra do stote.

Nastavila je baka Anđa potom svoju emotivnu ispovest.

- Imam dobre ukućane, sina Zorana, snahu Milku, unuke Dejanu i Anju, ali oni ne veruju da ja mogu videti Novaka i otići na turnir. Kažu, pusti bako svoje snove, ne možeš ti to postići. Ipak, ne odustajem, moji priglavci će naći put do moga dragog Novaka koji je srpski ponos u celom svetu. Ne gubim nadu ni da ću otići na turnir. Posle svakog njegovog meča, suze mi krenu iz očiju, ili zbog tuge, ako izgubi a još više zbog sreće, kada pobedi - priča Anđa Novak iz Gradiške.

Veličinu Novakovog stopala, kaže, kazale su joj unuke.

- One su pročitale da nosi broj 44.5. E, upravo tolike čarape i priglavke mu pletem. Već sam pri kraju - zaključila je baka Anđa.

Srpska open na programu je od 16. do 23. aprila i videćemo da li će Nole biti bogatiji za jedan par posebnih čarapa posle ovog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading