POZVAO ME JE I REKAO DA JE UBIO TROJE LJUDI! Brat Stojana koji je mučki silovao i zaklao devojčicu u Ripnju: Plašim se krvne osvete! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

11.04.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojan Ilić (38) oteo je, silovao i ubio šesnaestogodišnju devojčicu, a potom ranio i članove njene porodice.

Brat Stojana Ilića, koji je juče oko 14 časova oteo Nevenu Petrović (16) iz Ripnja, a potom je silovao i zaklao, istakao je da mu se, nakon zločina, ubica javio telefonom.

- Nisam očekivao da će ovako nešto uraditi, on se družio sa Sašom Petrovićem poslednja tri dana, ne opravdavam to što je uradio. Oni su ga koristili za novac i to nije u redu. Ne znam da je bio zaljubljen ili u emotivnoj vezi sa nekom od njih - počeo je priču za Republiku Stojanov brat Jovan Ilić. 

Foto: Dragan Kadić

Jovan Ilić, brat ubice

On je istakao i da je o zločinu koji je njegov brat počinio saznao od njega, jer ga je pozvao telefonom.

Stojan me je pozvao i rekao da je počinio tri ubistva. U tom trenutku sam bio kod komšije, radio. Kad mi je to rekao, ostao sam u šoku, nisam mogao da ga pitam ništa - rekao je.

Nevena nikada nije dolazila u njihovu kuću, kazao je Jovan, ali je Stojan išao kod njih, kazao je.

Jovan je dodao i da su mu nakon zločina pristizale pretnje.

Ja nisam kriv što je moj brat počinio ubistvo, a meni prete. Plašim se za svoju bezbednost, ne idem u kuću, jer se plašim da će me ubiti, da se radi o krvnoj osveti - dodao je.

Podsetimo, policija je juče po podne uhapsila Stojana Ilića, koji je oko 14 sati oteo, navodno silovao, pa nožem ubio Nevenu, a posle toga njenu majku Sanju, ujaka Burduša i babu Miru napao nožem i naneo im povrede zbog kojih su hospitalizovani.

Ubica je odranije poznat policiji jer je prijavljivan za nasilje i navodno je već ležao u zatvoru.

Za dela koje je počinio, njemu preti doživotna robija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading