KO JE UMRO ZBOG NOVAKA? Besramno! Nadal nikad jače RAZAPEO Đokovića!

Autor:

Sport

11.04.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da ovako nešto priča?

KO JE UMRO ZBOG NOVAKA? Besramno! Nadal nikad jače RAZAPEO Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Toni i Rafael Nadal

Svi dobro znamo da je Novak Đoković trn u oku mnogima na planeti, ali neki često preteraju u napadima na srpskog tenisera.

Najbolji igrač na ATP listi sada je pretrpeo ozbiljne optužbe i to iz kuće Nadal!

Toni Nadal, Rafin stric i nekadašnji trener "bika sa Majorke" u intervjuuu za španski magazin "El Espanjol" rešio je da se ponovo dotakne Đokovića i koronavirusa.

Poznato je da Nole nije vakcinisan, te da je zbog toga doživeo veliku nepravdu u borbi za ATP bodove, a čak je i tretiran kao kriminalac. Sada je Toni Nadal svojim rečima opravdao sramno ponašanje mnogih moćnika prema Srbinu!

 

 

Prema "stručnoj" proceni Tonija Nadala, Đoković bi bio odgovoran za masovno umiranje od korone da su se svi na isti način odnosili prema vakcinaciji i to se može videti iz naslova  intervjua koji glasi:

"Da se dogodilo ono što je Đoković uradio sa vakcinama, mrtvih je moglo biti deset puta više!"

Zaista, još jedan sraman napad na Noleta i to uoči starta sezone na šljaci posle koje bi Đoković mogao da zada konačan udarac Rafaelu Nadalu u GOAT trci i na Rolan Garosu prestigne "bika sa Majorke" po broju osvojenih grend slem titula. Trenutno su oba tenisera na po 22 pehara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading