DETONACIJA! Novak Đoković dobio NAJLEPŠE MOGUĆE VESTI iz Amerike!

Autor:

Sport

30.03.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je fenomenalno!

DETONACIJA! Novak Đoković dobio NAJLEPŠE MOGUĆE VESTI iz Amerike!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nije mogao Novak Đoković u Sjedinjene Američke Države, pa je zbog toga što je nevakcinisani stranac propustio je ovogodišnja izdanja Indijan Velsa i Majamija, kao i US Open, ali i iste turnire prošle godine.

Sada je došao kraj mučenju najboljeg srpskog tenisera i iz Amerike su stigle fenomenalne i najlepše moguće vesti.

Američki Senat izglasao je ukidanje nacionalne deklaracije o vanrednom stanju izazvanom pandemijom koronavirusa, što znači da će Novak Đoković moći da nastupi na US openu ovog leta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Gornji dom Sjedinjenih Američkih Država je sa 68 glasova za i 23 protiv doneo odluku o okončanju vanrednog stanja koje je još 2020. godine uveo Donald Tramp.

Predstavnički dom je takođe glasao sa 229 prema 192 za ukidanje deklaracije, a sada je ostalo da još predsednik Džo Bajden stavi svoj potpis na odluku i ovo odobri što je samo formalnost.

Vanredno stanje je svakako trebalo da bude ukinuto u maju, tako da će i nevakcinisani stranci moći bez problema da ulaze u Ameriku.

Novak Đoković poslednji put je na US Openu učestvovao 2021. godine kada ga je u finalnom meču savladao Danil Medvedev (6:4, 6:4, 6:4).

Predstojeći US Open na programu je od 28. avgusta do 10. septembra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading