DETONACIJA! Veleobrt u Americi - sve su PRIZNALI, Đoković posle ovoga MORA da uđe u zemlju!

Autor:

Sport

04.03.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je ovo očekivao?

DETONACIJA! Veleobrt u Americi - sve su PRIZNALI, Đoković posle ovoga MORA da uđe u zemlju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

I dalje traje saga oko ulaska Novaka Đokovića u Sjedinjene Američke Države.

Najbolji srpski teniser trenutno ne može da uđe u ovu zemlju zbog pravila zabrane ulaska svim nevakcinisanim strancima, ali bi ovo moglo da se promeni.

Pritisci da Nole dođe i zaigra na svim turnirima koji slede su veliki, a da se najbolji teniser planete pojavi u Indijan Velsu i Majamiju založio se i US Open! Čelnici ovog turnira objavili su neočekivanu poruku na Tviteru i posle ovoga je jasno - Đoković jednostavno mora da uđe u Ameriku!

- Novak Đoković je jedan od najvećih šampiona koje je naš sport ikada video. US Open i Teniski savez SAD se nadaju da će molba Novaka Đokovića da uđe u zemlju uspeti. Navijači se nadaju da će ga videti na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju - poručili su iz US Opena na Tviteru.

 

 

Podsetimo, zabrana ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države važi do 11. maja, a Indijan Vels i Majami počinju u martu, tako da bi Noletu bila potrebna specijalna dozvola. On je sve zahteve predao i sada je na čekanju.

- I dalje čekam vesti iz Amerike. Ako nema toga, igraću na šljaci. Onda je Monte Karlo verovatno sledeći turnir. Ako je tako, uzeću neko vreme da se odmorim i pripremim. Šljaka je najzahtevnija podloga. Zahteva mnogo više vremena za pripremu od drugih podloga. Godina je duga, počeo sam je na najbolji mogući način, pobeđivao sam u nizu, uzeo Australijan open. To mi je bilo najvažnije, to je bio prioritet u prvom delu godine. Naravno, pobeda na svakom drugom turniru je bonus. Uvek ću davati sve od sebe da igram najbolje na svakom turniru. Znam da ima onih gde želim da budem na vrhuncu forme i igram najbolji tenis. Godinama sam uživao igrajući u Dubaiju. Nastaviću da se vraćam jer je to mesto gde volim da provodim vreme, treniram i igram pred sjajnom i mnogobrojnom publikom - rekao je Novak Đoković posle poraza u polufinalu Dubaija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading