AMERIKANCI OKRENULI PLOČU! Iznenađenje za Novaka, Đoković OSTAO BEZ TEKSTA!

Autor:

Sport

28.02.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva objava US Opena "zapalila" je društvene mreže.

AMERIKANCI OKRENULI PLOČU! Iznenađenje za Novaka, Đoković OSTAO BEZ TEKSTA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera ikada.

Ovo je više nego poznata činjenica jer Nole drži mnoge rekorde u svetu tenisa. Pošto je prestigao Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste i sada je tu usamljen sa 378 sedmica, stiglo mu je i jedno neočekivano priznanje.

Amerikanci su rešili da okrenu ploču i pohvale najboljeg srpskog tenisera, pa je tako na zvaničnom nalogu US Opena na Instagramu osvanula zanimljiva objava. Na fotografiji na kojoj se nalazi Novak Đoković napisano je:

Upitali smo AI (veštačku inteligenciju) da nam nacrta jednog od najboljih tenisera ikada? Ovo su rezultati - a u opisu slike stoji "veštačka inteligencija zna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

 

Ovo je oduševilo, ali i ostavilo bez teksta Novaka koji se zahvalio uz dva stikera - onaj na kom ruka udara o ruku simulirajući pozdrav i uz srce.

Prošle godine Nole nije smeo da igra na US Openu zbog pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države, a i ove godine veliko je pitanje da li će imati pravo da nastupa "preko bare". Bilo kako bilo, Amerikanci su bar malo okrenuli ploču i konačno pohvalili najboljeg tenisera planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading