ĐOKOVIĆ POSVAĐAO MOĆNIKE! Amerikanac ZAGRMEO zbog Novaka: Ja NE MOGU brod da dovezem ovde!

Autor:

Sport

18.03.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor turnira u Majamiju, Džejms Blejk, imao je šta da kaže.

ĐOKOVIĆ POSVAĐAO MOĆNIKE! Amerikanac ZAGRMEO zbog Novaka: Ja NE MOGU brod da dovezem ovde!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Sada je i zvanično - Novak Đoković neće učestvovati na turniru u Majamiju.

Noletu nije dozvoljeno da kao nevakcinisani stranac uđe u ovu državu, pa je odustao od turnira na Floridi i pored toga što su se mnogi borili da se on ipak nađe u glavnom žrebu.

Jedan od ljudi koji je želeo da vidi Đokovića u Majamiju je i direktor ovog turnira Džejms Blejk. On je prvo istakao da su čelnici turnira uradili sve što su mogli kako bi doveli Novaka na Floridu, a zatim je odgovorio na jako zanimljivo pitanje. Novinari su ga pitali da li postoji neka mogućnost da Novak preko Bahama brodom dođe na Floridu, a odgovor Blejka jasno je stavio do znanja da su se moćnici u Americi žestoko posvađali zbog srpskog tenisera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

O čoveče, ostaviću to tebi, verujem da imaš mnogo više veza, ja ne mogu da dovezem brod ovde, ne mogu da se bavim takvim stvarima. Mi smo završili sa svim opcijama za koje mi znamo i koje možemo da iskoristimo - rekao je Blejk, pa dodao:

- Nadamo se da će Novak ponovo zaigrati u Majamiju naredne godine i nadamo se da će igrati na svim kasnijim turnirima u Americi uključujući Sinsinati i US Open. Ja volim tenis, volim sport i hoću da vidim najbolje tenisere kako se takmiče na najvećim turnirima kada su zdravi i sposobni da igraju.

Turnir u Sinsinatiju je na programu od 13. do 20. avgusta, a US Open se igra od 28. avgusta do 10. septembra i videćemo da li će tamo biti Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading