ODE MAST U PROPAST: Šok ZABRANA za Novaka - neće moći da igra!

Autor:

Sport

17.03.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

ODE MAST U PROPAST: Šok ZABRANA za Novaka - neće moći da igra!

Foto: Tanjug/AP

Srbija se danima toga pribojavala, a sada je stigla i potvrda iz SAD. Prvi reket sveta Novak Đoković neće moći da nastupa ni na Mastersu u Majamiju, te se povukao sa turnira iz serije 1000, objavio je direktor Džejms Blejk.

Bivši američki teniser je istakao da su pokušali da dobiju medicinsko izuzeće od strane federalnih vlasti, ali bez uspeha.

- Pokušali smo sve da Novaku Đokoviću bude dozvoljeno da uđe sa izuzećem, ali to se nije dogodilo. Očigledno je da smo jedan od najvećih turnira i da bismo voleli da na njemu imamo sve najbolje igrače sveta. Uradili smo što se moglo. Pokušavali smo da razgovaramo sa vladom, ali ta odluka nije bila u našim rukama - rekao je Blejk za "Tenis Čenel".

 

 

Podsetimo da je šampion Australijan opena zbog činjenice da nije vakcinisan protiv koronavirusa morao da propusti i Indijan Vels, a na teren bi trebalo da se vrati na Mastersu u Monte Karlu.

Titulu na Floridi će braniti svetski broj 2, Španac Karlos Alkaras, koji je izjavio da uči od Đokovića i Nadala kako da "prebrodi" povratak posle povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading