NAJNOVIJA VEST - VELEOBRT NA POMOLU: Amerikanci povukli RADIKALAN POTEZ zbog Đokovića!

Autor:

Sport

02.03.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač u istoriji tenisa je glavna tema u SAD.

NAJNOVIJA VEST - VELEOBRT NA POMOLU: Amerikanci povukli RADIKALAN POTEZ zbog Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Srpski teniser Novak Đoković, prema važećim propisima, ne može da uđe u SAD do 11. maja, ali je moguća i promena. Direktor Mastersa Majami Džejms Blejk otkrio je da je upućena zvanična molba državi da omogući Noletu da nastupi na turniru, iako spada u kategoriju nevakcinisanih stranaca, jer "ne ugrožava nikoga".

Zvanična pravila se menjaju 11. maja, tako da smo poslali zahtev za izuzeće baziran na činjenici da ne postoji nikakva velika opasnost u slučaju da mu bude dozvoljeno da igra. Zabrana ističe 11. maja, a mi ne možemo da održimo turnir nakon tog datuma. Ipak turnir se održava otprilike tada i voleli bismo da imamo najvećeg šampiona ovde. Naveli smo da bi to bilo dobro za ekonomiju, za Majami i za teniski navijače širom sveta - naveo je nekada četvrti reket sveta, uz dodatak da je to isto učinjeno od strane organizatora Mastersa u Indijan Velsu, koji prethodi turniru na Floridi.

Ako mu bude dozvoljeno da igra tamo, bićemo pripremljeni da ga vidimo i u Majamiju - podvukao je Blejk.

 

 

Podsetimo, Masters Indijan Vels počinje već 6. marta, vreme curi, ali tinja nada da će Amerikanci promeniti odluku oko najboljeg igrača u istoriji tenisa.

Podsećanja radi, Srbin se trenutno nalazi u Dubaiju, gde je trijumfom nad Poljakom hubertom Hurkačem overio plasman u polufinale turnira čijem će osvajaču pripasti 500 ATP bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading