DONETA ODLUKA: Ništa od Indijan Velsa i Majamija!

Autor:

Sport

27.02.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće na teren pred turneje na šljaci.

DONETA ODLUKA: Ništa od Indijan Velsa i Majamija!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser Nik Kirjos neće učestvovati na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju zbog povrede kolena, zbog koje nije nastupao ni na jednom turniru od početka sezone.

Kirjos nije igrao na prvom grend slem turniru sezone Australijan openu, kao ni na pripremnim turnirima, a potom je u januaru operisao koleno.

Australijanac je nedavno izjavio da oporavak ide dobro i najavio da će igrati na mastersima u SAD, ali je očigledno od te namere odustao, pa prošlogodišnjeg finalistu Vimbldona nećemo gledati na "Sanšajn dablu".

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos je trenutno 19. teniser sveta

Masters u Indijan Velsu će biti odigran od osmog do 19. marta, dok je turnir u Majamiju na programu od 22. marta do drugog aprila.

Za sada i dalje nije poznato da li ćemo u Americi gledati Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta, pošto je u toj državi i dalje na snazi zabrana ulaska nevakcinsanim strancima u zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kretino

27.02.2023 16:57

Kirjusu se vidi ranac na fotki