NEPOPRAVLJIV JE, ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Šok izjava Nika Kirjosa!

Autor:

Sport

22.02.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac, kao po običaju, puca od samopouzdanja.

NEPOPRAVLJIV JE, ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Šok izjava Nika Kirjosa!

Foto: Tanjug/AP

Australijanac Nik Kirjos

Australijski teniser Nik Kirjos još uvek žali za izgubljenim finalom Vimbldona. Novak Đoković je prošle godine nadigrao kontroverznog Australijanca na londonskoj travi u četiri seta, a ovaj je mišljenja da je sve bilo u njegovim rukama, odnosno da je "prepustio" pehar rivalu.

Mislim da mogu da osvojim grend slem. Na Vimbldonu sam bio tu, na dva seta od titule. Osvojio sam prvi set, a onda sam rekao ‘to je to’, posle čega nisam ostao u momentu, a on se potpuno pribrao - izjavio je Kirjos, pa je potom dodao:

Stvarno mislim da sam mogao da osvojim, to je uvrnuto, ali ne čak ni za mene, nego za sve ostale, čak i za ‘hejtere’. Konačno bih mogao da se odmorim. Mogao bih samo da odem kući i da spavam u svom krevetu, da se ne nosim sa svim tim s***ima.

Nik je još jednom priznao da važi za jednog od "najneprofesionalnijih" igrača na ATP turu.

- Rekao bih da sam ja verovatno najneprofesionalniji teniser. Ne zagrevam se pre mečeva, nemam trenera i slično. To je sve što sam znao od kada sam imao sedam godina. Prošle godine je bila odlična šansa da stignem u finale i postignem stvari koje ostaju zauvek - zaključio je as iz Kambere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading