PLAKAO SAM U ZATVORU! Đoković u centru pažnje: Emotivna ispovest o NAJTEŽIM danima u životu!

Autor:

Sport

19.02.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni teniser otvorio dušu o mračnom periodu života.

PLAKAO SAM U ZATVORU! Đoković u centru pažnje: Emotivna ispovest o NAJTEŽIM danima u životu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nemački trener Boris Beker zahvalio je danas najboljem teniseru sveta Srbinu Novaku Đokoviću na podršci koju mu je pružio dok se nalazio u britanskom zatvoru, prenosi portal "Dedlajn".

Beker je otkrio da je plakao u zatvoru dok je gledao Đokovića kako osvaja Vimbldon 2022. godine.

- Đoković je postao član porodice. Novak me je podržavao dok sam bio u zatvoru. Izdržavao je moju porodicu. Plakao sam kada sam video da Novak osvaja turnire. Veoma sam ponosan na činjenicu da je verovatno jedan od najvećih igrača svih vremena deo priče o meni - rekao je Beker.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Boris Beker na Vimbldonu

Beker je pušten iz zatvora sredinom decembra prošle godine pošto je odslužio osam meseci kazne zbog prikrivanja imovine i pozajmica vrednih skoro tri miliona evra u nameri da izbegne otplatu dugova. On je u Velikoj Britaniji bio osuđen na dve i po godine zatvora pošto je proglašen krivim po četiri tačke optužnice prema Zakonu o nesolventnosti. Beker je trenirao srpskog tenisera od 2013. do 2016. godine.

- Znate da smo Đoković i ja imali dugogodišnju profesionalnu saradnju i da smo je prekinuli 2016. Ali smo uvek ostali bliski, a posebno tokom mog pritvora - dodao je Beker.

Na Berlinskom filmskom festivalu predstavljen je dokumentarac "Bum! Bum! Svet protiv Borisa Bekera" o igračkim uspesima i teškoćama na koje je slavni nemački teniser naišao nakon karijere.

- Sjajan je osećaj biti slobodan. Svi moramo da se usavršavamo. Drugo je pitanje da li je to moguće. U stanju sam da obnovim svoj život i nadam se da će film pokazati aspekt mog života koji javnosti nije toliko poznat - zaključio je Beker.

Beker je u karijeri osvojio šest trofeja na grend slemovima, od čega su tri došla upravo na Vimbldoun. Još dva puta je osvajao Australijan open, dok je jednom osvojio US Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading