NOVAJLIJE NA SVIM NIVOIMA U BEČMENU: Šumadinac će u nastavak prvenstva sa dosta novih lica!

Autor:

Sport

19.02.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Bečmena je u zimskoj pauzi pretrpela promene na svim poljima.

NOVAJLIJE NA SVIM NIVOIMA U BEČMENU: Šumadinac će u nastavak prvenstva sa dosta novih lica!

Foto: FK Šumadinac Bečmen

Šumadinac je prvi deo sezone u Međuopštinskoj ligi Beograd (grupa A) završio na desetoj poziciji sa isto toliko bodova. 

Republika

Za vreme zimske pauze dosta toga je promenjeno u sportskog kolektivu iz Bečmena. Trener Bulaja klupu Šumadinca zamenio je za Posavac Tišmu, njegovim stopama krenuli su i neki igrači koji će saradnju sa njim nastaviti i na novoj adresi.

Za trenera prvog tima promovisan je Dragan Marjanović, za sportskog direktora postavljen je Marko Živković, a što se tiče igračkog kadra pristigla su neka nova, ali i dobro poznata stara lica. Miloš Živković, Svetozar Lazić, Miloš Todorović, Bojan Pokrajac, Marko Stojanović, Novak Babić, Miloš Mihaljica, Stefan Ćirović i Nemanja Poznanić su predstavljeni kao pjačanja u igračkom kadru.

Juče je u prostorijama kluba održana prva izborna skupština kluba. Za predsednika upravnog odobora izabran je Saša Sekulić, a članovi istog biće Nenad tomić, Jovan Rašeta, Dušan Vujadinović, Goran Stojković, Dragan Boranović, Dejan Maravić, Vladimir Ašćerić, Slavoljub Milanović, Miloš Živković, Jovan Krnjaić, Miloš Todorović, Vladimir Jovanović, Milan Poštić i Marko Živković. 

Pored upravnog, izabran je i nadzorni odbor na čijem čelu će se nalaziti Toplica Lazarević, a njegovi članovi su Aleksandar Novaković, Dragomir Stevanović, Marko Stevanović i Jovan Ašćerić. 

Jednoglasnim odlukama za generalnog sekretara je izabran Bojan Koturović, dok za predsednika kluba Marko Živković. 

Igrači su sa novim trenerom krenuli pripreme 29. januara i već uveliko se pored treninga igraju i kontrolni mečevi. Do početka prvenstva Šumadinac će odigrati susret sa ekipom Borca iz Progara (26.2), dok je 5. marta zakazan susret sa sastavom Urovci. 

BONUS VIDEO: 


 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading