U KULPINU SE SPREMAJU ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Ekipa je na svim poljima napredovala!

Autor:

Sport

17.02.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se serija kontrolnih utakmica.

U KULPINU SE SPREMAJU ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Ekipa je na svim poljima napredovala!

Foto: FK Kulpin

Ekipa Kulpina za ovu sezonu ima cilj da se vrati u rang takmičenja u kojem je u poslednjih pet godina, provela tri. 

Republika

Trenutno se sastav iz Kulpina takmiči u Opštinskoj ligi Bačka Palanka. Na zimsku pauzu sa učinkom 10-0-2 otišli su sa treće pozicije na tabeli. Mesto koje vodi direktno u viši rand drži ekipa Vojvodine iz Tovariševa koja ima 33 boda, drugoplasirana Slavija (Pivnice) ima dva boda manje.

Uprava kluba je igrački kadar ojačala sa sedam novih imena, o kojima će biti reči uskoro. U toku su pripreme tokom kojih se igrači sastavu kako bi odigrali kontrolne utakmice, za sada su odigrana tri prijateljska meča.

U prvom susretu pred svojim navijačima savladan je omladinski sastav Petar Puača sa 6:3. Nakon toga je ekipa gostovala u Despotovu timu Bačke, i tamo je zabeležena pobeda rezultatom 7:1. Poslednji od tri odigrana kontrolna meča bio je sa timom Budućnosti iz Gložana, i tu je član opštinskog ranga slavio sa 2:1.

 

 

Predstojećeg vikenda na programu je novi kontrolni meč, u Kulpin stiže ekipa Budućnosti (Parage). 

Predsednik kluba, Nenad Zamfirović za naš portal povodom nastavka prvenstva izjavio je:

- Zaostatak za liderom od samo tri boda nam daje za pravo da se nadamo osvajanju prvog mesta. U nastavak sezone ulazimo sa najvišim ambicijama. Klub je značajno poboljšao uslove u prethodne dve godine, infrastruktura kluba i razvoj dečijeg fudbala je sada na zavidnom niovu. Smatramo da sa ovakvim uslovima i prvi tim zaslužuje da igra viši rang. 

Ekipa Kulpina drugi deo sezone otvara na gostovanju u Malom Baču. U prvom susretu sa ekipom Mladosti, trećeplasirani sastav na tabeli slavio je pred svojim navijačima sa 5:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading