NA STADIONU ŽOZE MURINJO VIĐEN JE ODLIČAN MEČ: Igrači Budućnosti iskoristili svoje šanse, sastav Železničara je morao da se pomiri sa porazom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri uveliko rade na pripremi igrača za nastavak prvenstva.

NA STADIONU ŽOZE MURINJO VIĐEN JE ODLIČAN MEČ: Igrači Budućnosti iskoristili svoje šanse, sastav Železničara je morao da se pomiri sa porazom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: OFK Budućnost Dudovica

U prijateljskom meču dva tima iz različitih rangova takmičenja viđena su pet gola. 

Republika

Sastav Budućnosti je jedan od konkurenata za plasman u Beogradsku zonu, za vreme zimske pauze u Prvoj beogradskoj ligi drže treću poziciju sa dva boda zaostatka za liderom. Uprava kluba je u nedavno završenom prelaznom roku odradila odličan posao i sada je na igračima da pokažu na terenu da zaslužuju viši rang.

Sa druge strane centra u Ubu nalazila se ekipa Železničara iz Lajkovca. Dugogodišnji srpskoligaš trenutno se takmiči u Kolubarsko mačvanskoj zoni gde posle jesenjeg dela prvenstva drže osmo mesto na tabeli.

Odlična utakmica viđena je na staionu Žoze Murinjo, između dva sastava koji će na proleće igrati ozbiljnu ulogu u svojim ligama.

Ekipa Budućnosti došla je do vođstva u 18. minutu preko Jankovića iz prelepo izvedenog slobodnog udarca.

 

 

U nastavku poluvremena bilo je prilika na obe strane, ali su mreže mirovale. Na desetominutnu pauzu otišli se minimalnom prednošću tima iz Dudovice.

U nastavku meča gosti ulaze nešto ofanzivnije što rezultira golom u mreži Simića, 1:1.

Nastavili su domaći sa igrom koja ih je krasila u prvom delu igre, igralo se otvoreno na obe strane terena, ali smo za sledeći gol čekali do 73. minuta.

Nakon odličnog centaršuta Gojkovića, najviši u skoku bio je Živanović, koji svojim golom vraća prednost na stranu Budućnosti.

Deset minuta kasnije nakon odlične akcije člana Prve beogradske lige, lopta stiže do Milinkovića koji je ostavlja Radovanovići koji pogađa same rašlje gola protivnika, 3:1.

Konačan rezultat pred sam kraj meča iz kontra napada postavlja Marković, 4:1.

Odličan meč viđen je na terenu u Ubu, treneri oba tima su imali šta da vide. Igrači polako ulaze u takmičarski ritam, početak prvenstva se bliži za oba sastava. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading