SLOBODA U NALETU: Pred odlazak u Crnu Goru savladan je Borac iz Čačka!

Autor:

Sport

05.02.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se serija prijateljskih utakmica ekipa iz prva tri ranga srpskog fudbala.

SLOBODA U NALETU: Pred odlazak u Crnu Goru savladan je Borac iz Čačka!

Foto: GFK Sloboda Užice

Juče je u Čačku odigran duel između domaćeg Borca Slobode iz Užica.

Republika

Borac igra svoju drugu vezanu sezonu u Srpskoj ligi Zapad od kad je izgubio prvoligaški status u takmičarskoj 2020/2021. Na zimsku pauzu ove godine otišli su sa druge pozicije na tabeli, sa tri boda zaostatka za liderom iz Smedereva. Pribojski FAP je od Smedereva udaljen osam bodova, i drži treće mesto.

Ekipa Slobode je u poslednje tri sezone uspela da ostvari plasman od zonskog do prvoligaškog ranga. Trenutno u Prvoj ligi Srbije zauzimaju devetu poziciju sa učinkom 4-12-3. U predstojećem periodu plan tima iz Užica je pre svega da uđu u plejof.

Vremenski uslovi za igru u Čačku nisu bili idealni, ali su igrači uspeli da održe visok tempo utakmice tokom svih 90 minuta. Ekipa Slobode je kao gost odigrala ovaj meč u kombinovanom sastavu i uspela je da slavi sa 4:0.

Republika

Foto: GFK Sloboda Užice

Ni snežni uslovi nisu sprečili igrače da pokažu šta umeju

Prvi gol na meču postigao je Mihailović, a kasnije su mrežu Borca zatresli Đukić, Todor Glišović, dok je četvrti gol postigao mlađani Vujičić, koji inače ima i pravo nastupa za omladinsku selekciju. 

Ekipi Slobode je ovo druga provera od početka priprema, u prvom susretu u Ivanjici rezultat je protiv Javora glasio 1:1. Ekspedicija tima iz Užica se u ponedeljak seli za Crnu Goru gde će obaviti drugi deo priprema. 

Borac u prvom meču prolećnog dela gostuje ekipi Mladog Radnika, koju su u prvom susretu savladali rezutlatom 3:0. Sloboda će imati veliki ispit pred svojim navijačim na otvaranju, u goste im dolazi lider na tabeli ekipa IMT-a. U prvom susretu tim sa Novog Beograda je slavio minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading