U KOMŠIJSKOM DERBIJU SLAVILI BAĆEVČANI: BSK i Barajevo odigrali odličan meč za pripremni period! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

15.02.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična provera za igrače oba tima.

U KOMŠIJSKOM DERBIJU SLAVILI BAĆEVČANI: BSK i Barajevo odigrali odličan meč za pripremni period! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Danas je na terenima na Adi odigran komšijski prijateljski meč između sastava BSK Baćevca i Barajeva. Ova dva tima prošle godine sastajali su se u ligaškom delu Prve beogradske lige, gde je sadašnji zonaš slavio u oba navrata.

Republika

Tim iz Baćevca takmiči se u Prvoj beogradskoj ligi (grupa B), gde su na zimsku pauzu sa učinkom 10-2-1 otišli sa deobe prvog mesta na tabeli. Pored BSK-a, sastav Rušnja takođe ima 32 boda.

 

 

Sa druge strane centra nalazio se prošlogodišnji osvajač Prve beogradske lige, ove sezone sastav Barajeva takmiči se u Beogradskoj zoni. Na zimsku pauzu ekipa je otišla sa petog mesta. 

Komšijski derbi počeo je klasičnim odmeravanjem snaga, nešto ofanzivnije krenuli su domaći igrači što je rezultiralo i prvim golom u mreži Barajeva.

Igrao se 25. minut kada je domaći tim stigao do prednosti. Gogić je izveo prekid, Torbica je glavom prebacio loptu na drugu stativu gde je štoper Mihajlo Stojanović lagano sproveo u mrežu.

Nastavilo se sa ofanzivnom igrom na obe strane, domaći tim je imao više loptu u nogama i kontrolisao je meč. Na pauzu se otišlo sa rezultatom postavljenim sredinom prvog poluvremena.

 

Posle desetominutne pauze BSK je nastavio sa odličnom igrom što je rezultiralo novim golovima. U 57. minutu prodor Gogića i na kraju i njegov gol protiv bivšeg kluba, 2:0 za domaćina.

Verovatno jedan od lepših trenutaka na meču. Solo prodor danas odličnog Ivkovića koji loptu plasira u dalji ugao golmana za uvećanje prednosti svog tima. 

Dva minuta pred kraj meča gosti iz Barajeva dolaze do počasnog pogotka i postavljaju konačan rezultat susreta na 3:1.

Iz tabora BSK-a su posle meča za naš portal izjavili:

- Raduje nas igra i trčanje za ovaj period priprema. U našem sastavu nije bilo Jevremovića i Pavlovića zbog blaže temperature. Rezultat nam nije bio primaran, već sama igra i zalaganje za nova iskušenaj koja nas očekuju. Čestitamo i ekipi Barajeva na fer i korektnoj igri, dobrom trčanju i borbi za svaku loptu i želimo im sve najbolje u prvenstvu. Mi se okrećemo daljim pripremama kako bi što spremniji nastavili borbu za povratak u zonski rang. 

BSK prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju Vraniću, dok Barajevo gostuje u Ralji, sastavu Kosmaja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading