POSTAVILA JE KAMERU U ĆERKINU SOBU I GLEDALA JE KAKO SPAVA: Kada je videla šta je izašlo iz kreveta doživela HOROR!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.02.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jezivo!

POSTAVILA JE KAMERU U ĆERKINU SOBU I GLEDALA JE KAKO SPAVA: Kada je videla šta je izašlo iz kreveta doživela HOROR!

Foto: printscreen

Mnogi moderni roditelji kako bi bili sigurniji šta se dešava dok im deca spavaju, stavljaju kamere u spavaće sobe. Radi nadgledanja beba, a i u kasnijem periodu ovo nije loš korak da sve držite pod kontrolom. I obično ne očekujete da vidite nešto posebno na video snimku. Možda dete koje spava, ili se krišom igra umesto da je davno utonulo u san. 

Ali ne očekujete da vidite čoveka sa maskom koji izlazi iz kreveta! Da, dobro ste pročitali. Kada je devojčica otišla na spavanje, majka je podelila video gde čovek sa maskom na licu izlazi iz fioke kreveta. Srećom, čini se da dete to nije primetilo, ali majka jeste. Na sve to, osoba koja je izašla iz komode dala je detetu igračku.

Foto: printscreen

Osoba sa maskom izlazi iz komode kreveta

I sad ostaje pitanje šta se tu desilo. Jedna od mogućnosti jeste da se neko krišom ušunjao u sobu, ili da je pak samo reč o šali. Bilo kako bilo, nikome ne bi bilo svejedno da ovo vidi, pogotovo ne u sobi deteta kog se trudimo da zaštitimo u svakom momentu od svega na svetu, prenosi "Espreso".

Šta biste vi uradili da ste na mestu ove majke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading