SOK TOPI SVE ŠTO STE POJELI U TOKU DANA: Pije se uveče i kilogrami lagano NESTAJU!

Autor: N.J.

Lifestyle

24.02.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj sok pravi se od četiri namirnice i pije se uveče kako bi neutralisao sve što ste jeli tokom dana.

SOK TOPI SVE ŠTO STE POJELI U TOKU DANA: Pije se uveče i kilogrami lagano NESTAJU!

Foto: YouTube/ Dijeta meseceve mene

Da li vam sokovi za dijetu ulivaju nadu? Sve je više reklama za sokove koje morate mnogo da platite, menjaju doručak i slično. Ali deluju li stvarno? Pokušajte sa jednim prirodnim sokom da očistite telo od toksina i drugih loših, nagomilanih materija u organizmu.

Pije se samo pred spavanje i to jedna čaša napitka sedam dana uzastopno.

Sastojci:

Dva manja krastavca

Jedan limun

Svež đumbir

Krastavac oljuštite i iseckajte na kockice. On se mora naći na ovom spisku zato što je bogat vitaminima A i C, silicijumom koja jača vezivno tkivo i vodom koja će podići nivo hidriranosti organizma.

Foto: YouTube/ Dijeta meseceve mene

Sok u bokalu

Sav krastavac prebacujete u činiju. Đumbir je sledeći sastojak i neka bude maksimalno veličine palca kada ga ljuštite. Isecite komad dužine 3 cm. Đumbir je drugi obavezan sastojak koji sadrži magnezijum, fosfor, natrijum i kalcijum. Takođe, pun je vitamina pogotovo se iz B grupe. Zbog visokih koncetracija gingerola pokazao se dobar za mršavljenje.

Đumbir iseckajte i prebacite u blender gde je i krastavac. Limun isecite na pola i iscedite ga. Već je poznato da limun čisti creva od toksina kao i da je prepun vitamina C, a takođe poboljšava probavu.

Za kraj, treba vam grančica sveže nane. U marketima se često može pronaći mala saksija ove biljke koju možete kupiti. Nana ima diuretičko dejstvo i čisti telo od nagomilanih toksina.

Nanu, krastavac, limunov sok i đumbir prebacite u blender pa prelijete sa 700 mililitara vode. Sve izblendajte. Procedite sok i čuvajte u staklenom bokalu. Zatim stavite dve kockice leda u čašu, malo limuna pa prelijete sokom. Pijte svako veče pred spavanje, objašnjava kanal “Dijeta mesečeve mene“.

Ovaj sok sagoreva nagomilane masti, hidrira organizam i jača imunitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading