BIVŠA MINISTARKA NE MOŽE DA NAM OPROSTI ISTINU: Zorana bi da uređuje Srpski telegraf, kao Šolakove medije

Autor:

Vesti

22.02.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšoj ministarki koja, valjda, veruje da nam komanduje, kao Šolakovim medijima, zasmetalo je što je tekst o njenim lažima plasiran kao bočna najava na našoj jučerašnjoj naslovnoj strani.

BIVŠA MINISTARKA NE MOŽE DA NAM OPROSTI ISTINU: Zorana bi da uređuje Srpski telegraf, kao Šolakove medije

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Bivšoj ministarki Zorani Mihajlović osladilo se da uređuje medije koji su pod palicoma tajkuna Dragana Šolaka. To uveliko radi s Novom i Danasom i sličnim medijima, gde je glavna zvezda, redovan sagovornik i autsajder, koji kao "pouzdan izvor" Šokalovih medija, pljuje vlast i poteze države. Bivša ministarka pomislila je da to može da radi sa Srpskim telegrafom, ali se grdno prevarila.

- Kakvi heroji! Čim vide da će sudu da objašnjavaju svoje laži, odmah mikro najava na naslovnoj! Kakvi miševi - napisala je na Instagramu Mihajlovićeva, uz sliku naše naslovne strane.

Bivšoj ministarki koja, valjda, veruje da nam komanduje, kao Šolakovim medijima, zasmetalo je što je tekst o njenim lažima plasiran kao bočna najava na našoj jučerašnjoj naslovnoj strani.

Republika

Foto: TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC/ nr

 

 

Zoranini napadi na Srpski telegraf počeli su posle objavljivanja teksta o malverzacijama njenog muža Vlade Atanackovića, koje istražuju nadležni organi. Naša saznanja da je istraga proširena zbog sumnje da je Atanacković muljao s dozvolama za međunarodni transport u vreme dok je njegova nevenčana supruga bila na čelu Ministarstva za saobraćaj (koje je nadležno za izdavanje ovih dokumenata) razbesnela su Mihajlovićevu.

Da bi skrenula pažnju s Atanackovićevih sumnjivih poslova, Mihajlovićeva je slagala da ju je neko iz Srpskog telegrafa reketirao. Poverovali su joj Šolakovi mediji, koji su, po običaju, preneli Zoranine laži.

Što se tiče glavne najave u našem listu, bivša ministarka ne mora da brine. Ona i njen muž dobiće je kada nadležni završe istragu i kada počnu hapšenja za zloupotrebe i krađe.

Bečki koncert, kuća, stan...

Da preferira luksuz i ekskluzivu, Mihajlovićeva je pokazala i početkom godine, kada je zajedno s mužem bila na novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije. Takođe, Srpski telegraf je pisao da ona, osim stana u centru Beogradu, ima i kuću u Sremčici, koja je u vlasništvu porodice njenog supruga. Kuća je opasana visokim zidinama, kamerama, potpuno je automatizovana, odnosno, svim uređajima se upravlja pomoću mobilnog telefona ili tableta.

Odakle pare za sve ovo

- dve tašne bulgari - više od 5.000

- šanel klasik - 3.606

- tašnica džimi ču - 1.093

- guči lilit - 2.460

- privezak pomelato - 3.150

- sat dior - 20.000

- ogrlica - 14.000

- ogrlica i dva prstena koje je nosila u Skupštini - 5.000

- kaput od kašmira kolumbo - 4.570

* Sve cene su u evrima

Pitanja koja je bole

Posle laži da ju je Srpski telegraf reketirao, Mihajlovićevoj smo poslali pitanja kojima smo tražili da konkretno kaže ko ju je iz naše redakcije reketirao, kada i zašto. Pitali smo i zašto to, ukoliko je istina, nije prijavila nadležnim organima. Mihajlovićeva je na ova pitanja, kao i na pitanje vezano za poslovnu saradnju njenog muža i Branka Miljkovića, vlasnika firme "Ratko Mitrivić MBA", a kojom su "Putevi Srbije" i država oštećeni za više miliona evra. Umesto odgovora na konkretna pitanja, Mihajlovićeva je napisala: "Vidimo se na sudu."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Željko

22.02.2023 15:29

Jadnica.