KIRJOS PONOVO ŠOKIRA! Australijanac ŽESTOKO UDARIO po legendama, SPOMENUO i Novaka!

Autor:

Sport

23.02.2023

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentni teniser dotakao se zanimljive teme.

KIRJOS PONOVO ŠOKIRA! Australijanac ŽESTOKO UDARIO po legendama, SPOMENUO i Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos, uz ilustraciju Novaka Đokovića

Australijski teniser, Nik Kirjos, jedan je od najintrigantnijih igrača u svetu ovog sporta.

Kirjos često zna da šokira izjavama, a sada je ponovo našao način da stigne u centar pažnje. Kontroverzni Australijanac spomenuo je i Rodžera Federera i Majkla Džordana, ali i još neke legende dok je gostovao u podkastu kod Logana Pola, ali je zaključio da niko u svetu tenisa nije bolji od Novaka Đokovića.

Federer je verovatno sličan kao Džordan, ali gledajući statistiku Novak je bolji - rekao je Kirjos i tako jasno stavio do znanja ko je po njemu teniski GOAT.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

 

Švajcarac je završio igračku karijeru i uspeo je da skupi 20 grend slem trofeja. Novak i Rafa ih imaju po 22, a iza su ostali i teniseri poput Samprasa (14), Agasija (8), Mekinroa (7)... Kirjos je ubeđen da oni ne bi imali šta da traže u današnjem tenisu.

Nema šanse za njih! Da, smatram da bi Džordan mogao da igra košarku i danas, u ovoj eri. Ali, isto tako kažem i da niko od njih ne bi mogao da igra tenis, bili bi uništeni u današnjoj eri - zaključio je Nik Kirjos.

Podsetimo, Novak Đoković je do 22. grend slem trofeja stigao u Australiji ovog januara, pa će do kraja sezone pokušati da prestigne Rafaela Nadala i postane teniser sa najviše titula na četiri najvažnija turnira. Priliku za tako nešto imaće već na Rolan Garosu, Nadalovom "domaćem" terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading