DA LI JE ON PARTIZANOV MALER? Kad god je ON u timu, crno-beli ne mogu da pobede!

Autor:

Sport

27.02.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno na belo, brojke su neumoljive.

DA LI JE ON PARTIZANOV MALER? Kad god je ON u timu, crno-beli ne mogu da pobede!

Foto: Starsport

Koloraddo debitovao protiv Kragujevčana

Fudbaleri Partizana igraju katastrofalno početkom drugog dela sezone, a bod iz Humske uspeo je da odnese i kragujevački Radnički (1:1). Na današnjem meču debi u crno-belom dresu ostvarila je zimska pridošlica, Andres Kolorado, za čije ime se vezuje zanimljiva statistika.

Naime, "parni valjak" je odigrao šest mečeva, na kojima je zabeležio tri pobede, uz dva poraza i remi. Kad god je Kolorado bio u protokolu, uključujući i okršaj sa Kragujevčanima na kome je zaigrao, Partizan nije uspeo da slavi, a radi se o porazima od Mladost GAT (0:4) i Šerifa (1:3).

Sa druge strane, izabranici trenera Gordana Petrića pobeđivali su u gostima Napredak (0:1), subotički Spartak (1:2) i Moldavce u Kišinjevu, sve sa Koloradom van protokola.

Naravno, Kolorado je najmanje kriv za posrtanje viceprvaka Srbije, čak je pružio zapaženu partiju protiv kluba iz srca Šumadije, asistiravši Menigu u 12. minutu za vodeći pogodak domaćina.

Ali, brojke i rezultati su neumooljivi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading