OŠTRA REAKCIJA ZBOG NOVAKA! Amerikanac ŽESTOKO UDARIO po državi rečima koje ODZVANJAJU, narod ga PODRŽAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.03.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se ponovo našao u centru pažnje.

OŠTRA REAKCIJA ZBOG NOVAKA! Amerikanac ŽESTOKO UDARIO po državi rečima koje ODZVANJAJU, narod ga PODRŽAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sada je i zvanično - Novak Đoković ne može u Sjedinjene Američke Države dok se ne ukine pravilo o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u ovu zemlju.

Nole se nadao da bi odličnu sezonu mogao da nastavi i na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, ali je ostao uskraćen da "preko bare" pokaže ko je gazda.

Sve ovo izazvalo je ogromne reakcije javnosti, a jedan od ljudi koji je stao u Đokovićevu odbranu je i stend-ap komičar, Vilijam Bil Maher. On je u jednoj emisiji na veoma duhovit način pogodio pravo u centar, te je žestoko udario po državi:

Neposredna opasnost? Od čoveka koji igra tenis? Od čoveka koji je koronu imao dva puta i ojačao organizam, čoveka koji stoji sam na terenu. Sport u kojem stojite sami! Ova zemlja je zaglavljena na gluposti, jednostavno jeste - rekao je Maher.

 

 

Ove reči došle su na odobravanje kod naroda, pa je publika gromoglasnim aplauzom i sa osmesima na licima podržala nastup čuvenog komičara.

I, zaista, zabrana ulaska u Ameriku najboljem teniseru planete kosi se sa mnogim činjenicama koje udaraju na zdrav razum. Ipak, situacija se neće promeniti, te će Noletu prvo mesto na ATP listi biti žestoko ugroženo. 

Izgubio ga ili ne, Đoković može da potraži dobre stvari u svemu ovome jer će sada imati više vremena kako bi se spremio za sezonu na šljaci, te kako bi pokušao da stigne do 23. grend slem trofeja već na Rolan Garosu i na taj način po još jednom parametru uđe u istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading