NBA ISTORIJO, GLEDAJ, SLUŠAJ I UČI! Jokić može SVE - REŽIRAO preokret Denvera na NESVAKIDAŠNJI način, pa dobio OGROMNO priznanje! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.03.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar još jednom je pokazao svoju veličinu.

NBA ISTORIJO, GLEDAJ, SLUŠAJ I UČI! Jokić može SVE - REŽIRAO preokret Denvera na NESVAKIDAŠNJI način, pa dobio OGROMNO priznanje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa nastavili su sa fenomenalnim partijama u NBA ligi, te su savladali i Toronto Reptorse rezultatom 118:113.

Još jednu sjajnu partiju pružio je Nikola Jokić kom je jedna asistencija falila za novi tripl-dabl. Imao je Jokić 17 poena, 13 skokova i devet asistencija, te je bio jedan od najzapaženijih aktera utakmice. Ipak, koliko znači Denveru videli smo tokom jedne nesvakidašnje situacije van terena posle koje su Nagetsi "upalili u drugu brzinu", vratili se iz zaostatka i preokrenuli meč u svoju korist.

Jokić je u pauzi između dva poluvremena sa trenerom Majkom Melounom na tabli za taktiku pravio strategiju za nastavak.

 

 

Sve ovo je urodilo plodom, Nagetsi su slavili, a Meloun je imao samo reči hvale za dvostrukog uzastopnog MVP-ja, te je ovom prilikom pohvalio i Jokićevu igru u odbrani koja je već neko vreme na meti kritika.

- Ja ću samo pustiti da Nikolina veličina priča za sebe. On je dobar defanzivac. Ne moraš da budeš strašan atleta da bi bio dobar defanzivac. NBA istorijo, samo gledaj, slušaj, uči! - istakao je Meloun, pa dodao:

- Nikolina lepota leži u tome što nije važno ko će i kako da ga čuva. On uvek ima odgovor!

Ove reči definitivno su ogromno priznanje za srpskog centra koji sigurnim koracima ide ka trećoj uzastopnoj MVP tituli u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading