SUPRUG NAJBOLJE DRUGARICE MI JE OVO RADIO DOK SMO BILI SAMI: Sada ne može bez toga ni sekund!

Autor:

Lifestyle

27.03.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se ovo sazna, brak je gotov!

SUPRUG NAJBOLJE DRUGARICE MI JE OVO RADIO DOK SMO BILI SAMI: Sada ne može bez toga ni sekund!

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Savetnica "Suna" primila je ispovest. Jedna žena imala je ozbiljan problem i htela je da kaže šta se dešava i sa čime se suočava.

- Imam 44, godine, a moja prijateljica 43, znamo se od fakulteta, a takođe i njen suprug je naš zajednički prijatelj. Njih dvoje su se zabavljali na fakultetu, a zatim venčali, sada imaju sina koji ima 16. godina, a ja sam mu bila kuma na krštenju - priča ona i dodaje:

- Oduvek sam bila pomalo ljubomorna što su njih dvoje tako brzo pronašli jedno drugo, a ja nikada nisam imala neku ozbiljniju vezu. Družimo se dosta, pošto i živim blizu njih. Imamo običaj da se okupljamo u toku vikenda, spremamo neku hranu, jedemo i gledamo televiziju.

Jedan vikend su se družili, i desilo se nešto drugačije.

- Prošlog vikenda moja prijateljica je bila odsutna i insistirala je na toma da treba da provedem vikend sa njenim mužem uprkos tome što ona nije tu. Popila sam nekoliko pića više, a on je počeo da flertuje sa mnom, rekao mi je kako sam u odličnoj formi. Prijalo mi je i moram reći da sam i ja flertovala sa njim na trenutak. Seksualna tenzija među nama je bila ogromna posebno kada me je pomazio po leđima.

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Muškarac i žena se ljube na krevetu

- Ništa više se nije dogodilo, ali moglo je. Sledećeg jutra sam se probudila i osećala sam se užasno. Sledećeg dana mi je poslao poruku: "Znam da si i ti nešto sinoć osetila. Želeo bih da probamo da se viđamo tajno, da vidimo kako ćemo se osećati i kako će to da izgleda!"

Savetnica je odgovorila:

- Bilo bi zaista nezogdno da ugrozite ne samo dugogodišnje prijateljstvo već i kumstvo. Recite mužu svoje prijateljice da je ono što se dogodilo bila greška i da više ne sme da se ponovi. Oni možda prolaze kroz neku krizu, a vi morate da ih ohrabrite da rade na svom odnosu, kao pravi prijatelja. U međuvremenu vi se malo udaljite od njih kao para. Viđajte se sa prijateljicom, a njega izbegavajte neko vreme. Pronađite neku novu zanimaciju, hobi za sebe i nemojte slobodno vreme provoditi sa njima - objašnjava joj, a prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading