KADA JE PREMINUO ŽENA MU JE NAŠLA PORUKE SA BIVŠOM I UZNEMIRAVALA JE: Potpuno me UNIŠTILA i to samo jednom rečenicom

Autor: N.J.

Lifestyle

27.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njegove žene dobila je poruku.

KADA JE PREMINUO ŽENA MU JE NAŠLA PORUKE SA BIVŠOM I UZNEMIRAVALA JE: Potpuno me UNIŠTILA i to samo jednom rečenicom

Foto: Shutterstock

Razgovor dve devojke

Nekada su ljubavne veze nedovršne čak i kada ste rekli da je kraj. Dok nekada i nakon burnog odnosa, ljudi ostanu korektni, čuju se i čestitaju jedni drugima praznike i slavlja. Naravno, to nije svim partnerima prihvatljivo, a kada to saznaju sadašnje ljubavi mogu da se naljute. Upravo, nakon što je jedan čovek preminuo, iza sebe ostavio je suprugu, ali i bivšu ljubav sa kojom se povremeno čuo, za šta njegova žena nije znala. 

Njegova bivša se čula sa sadašnjom suprugom, odnosno sadašnja joj je poslala poruku. Zbog tog postupka ostala je zbunjena, a mišljenje je potražila od savetnice "Suna". U ispovesti pisalo je:

- Dobila sam uznemirujuću poruku od žene čoveka s kojim sam izlazila. Ona mi je saopštila da je umro. Rekla je da nije znala da je njen muž ostao u kontaktu sa mnom. Bila je ljupka i puna razumevanja, ali osećala sam se loše. Imam 53 godine i udata sam. Moj suprug ima 55 godina. Zajedno smo šest godina. Izašla sam s tim čovekom pre deset godina. Razišli smo se nakon godinu dana, ali smo ostali u dobrim odnosima.

Foto: Shutterstok

Svađa dve žene

- Ostala sam u kontaktu s njim šaljući mu poruke za njegov rođendan i Božić. Bila sam otvorena i iskrena o našoj vezi kada sam razgovarala sa svojim suprugom. Baš ništa nije skriveno. Moj bivši uvek je žalio što stvari nisu išle kako treba. Oženio se i bio je srećan. Slomljeno mi je srce i osećam se krivom, ali ne razumem zašto - objasnila je.

Evo šta joj je savetnica rekla:

- Kada neko sa kim smo bili bliski premine, mnoge stare emocije se ponovo osete. Možete očekivati da ćete se osećati tužno i uzrujano, a normalno je i da osećate krivicu. Prošlost koju ste imali sa bivšim ne nestaje tako lako - poručila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading