U SRODSTVU SU I U BRAKU, A AKO MISLITE DA JE TO NAJGORE VARATE SE! Kada čujete kako joj tepa u naletima strasti - MORBIDNO

Autor:

Lifestyle

26.03.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji jača veza od novopečenog bračnog para, osim naravno ako nisu u srodstvu.

U SRODSTVU SU I U BRAKU, A AKO MISLITE DA JE TO NAJGORE VARATE SE! Kada čujete kako joj tepa u naletima strasti - MORBIDNO

Foto: TikTok /realestatemommas

U poslednje vreme, više nego ikad, razvile su se neke ljubavne priče među rođacima. Jedan takav slučaj je i Selin Kvinouns koja je nedavno otkrila da je u rodu sa suprugom Džozefom. Oni su više od decenije zajedno i imaju troje dece.

- Udala sam se za svog muža 2006. godine - napisala je Selin na TikTok - u.

- Nismo razmišljali ni o čemu i imamo troje dece. Poželela sam da saznam da li smo u srodstvu i rođaci - objavila je ona u videu.

Inače upravo taj haotičan snimak prestravio je preko 2 i po miliona ljudi koji su ga pogledali. Ona je u videu podelila informacije o njihovom poreklu. Pokazalo je da se poklapaju 62 centimorgana, to je jedinica za merenje genetske povezanosti, što znači da ukazuje kako imaju zajedničkog pretka osam generacija unazad.  Oni su još 2016. godine nakon 10 godina braka predali svoj DNK kako bi saznali podatke o poreklu.

Foto: TikTok/realestatemommas

Selin se snima za TikTok

Kada su otkrili da su u krvnom srodstvu bili su šokirani.

- Bilo je razarajuće. Pomislila sam "Dušo, mi smo u srodstvu. Kao, da li bi trebalo uopšte da budemo zajedno?" Ovo je čudno. Stvarno me izbezumilo - priseća se ona.

Ova situacija naterala je ljude da komentarišu.

- Devojko, to je odvratno - napisali su sa neodobravanjem.

Dok su drugu komentarisali da ovu informaciju nije trebalo javno da dele, te da je bilo pametnije da su to sakrili od društvenih mreža. Neki su sugerisali da čak i liče.

@realestatemommas Replying to @_oh_you_know_april ♬ Breaking News - Breaking News

Ipak, s godinama su naučili da se nose sa istinom.

- Volim svoju sestričnu - rekao je njen suprug na iznenađenje mnogih.

Predak koji im je zajednički zove se Herer, a usko povezana zajednica njihove porodice označila je to kao pogodno tlo za potencijalno incestuozne veze, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading