PRVI MUŠKARAC KOJI JE STAO UZ SVOJU DEVOJKU? "Majka mi sabotira vezu, zbog ovoga što je uradila stvarno je DOSTA"

Autor:

Lifestyle

26.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra da mu se majka previše meša u njegovu ljubavnu vezu.

PRVI MUŠKARAC KOJI JE STAO UZ SVOJU DEVOJKU? "Majka mi sabotira vezu, zbog ovoga što je uradila stvarno je DOSTA"

Foto: Shutterstock

Majka i sin se posvađali

Nekada roditelji "ulaze" u ljubavne odnose svoje dece. Nepravdeno im narušavaju vezu i često vide problem tamo gde ga nema. Može da se desi da budu u pravu i da ta određena osoba nije dobar izbor, ali ne biraju pravi način saopštavanja. Zapravo, u želji da budu u pravu narušavaju odnose da sopstvenom decom. Tako je jedan muškarac podelio šta se dogodilo između njegova majke i devojke, tvrdeći da mama pokušava da mu sabotira vezu. 

On je zatražio mišljenje od savetnice "Suna", nakon što je saznao da je njegova majka ocu devojke sa kojom je u vezi rekla da su imali intimni odnos iako to nije istina.

- Rekla je tati moje devojke da smo imali odnos. To nije istina i ona pokušava izazvati probleme. Ja imam 19 godina, moja devojka ima 17 godina i zajedno smo, s vremena na vreme, više od godinu dana. Moja devojka i ja smo ostali zajedno, iako njeni roditelji ne razgovaraju sa mnom - priča on i dodaje:

Foto: Shutterstock

Svađa - žena ljuta

- Mama i očuh stalno govore da me devojka okreće protiv porodice, što takođe nije istina. Imam odličan odnos sa svojom porodicom i pravim tatom. Ali upravo sam se još jednom posvađao s mamom jer je oslovila moju devojku ružnim imenom - objašnjava.

Na kraju muškarac je odlučio da se seli jer smatra da je sve ovo previše. Savetnica je rekla:

- Čini se da ti je mama nesigurna zbog tvoje veze. Mirno je pitajte šta je stvarno nervira. Objasnite da želite dobru vezu, ali ne nauštrb devojke. Odnos sa tvojom devojkom zvuči stabilno, ili vas protivljenje drugih drži zajedno? - pita ga ona i sigurno ga time tera na razmišljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading