ZAPROSIO JE NOVU DEVOJKU, A ONDA SE NA VRATIMA POJAVILA BIVŠA ŽENA: Zbog njenih reči niko nije mogao da se smiri, pa sve šokirala priznanjem! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.04.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici danas su prijatelji iako četiri godine gotovo da nisu razgovarali.

ZAPROSIO JE NOVU DEVOJKU, A ONDA SE NA VRATIMA POJAVILA BIVŠA ŽENA: Zbog njenih reči niko nije mogao da se smiri, pa sve šokirala priznanjem! (VIDEO)

Foto: TikTok/blinkerthanks

Ako imate bivšeg supruga, samo vi možete znati koliko je ovo teško. Ipak, ovoj ženi deluje kao da nije previše teško palo zbog situacije koja je zadesila. Naime, jedna porodica pokazala je šta znače zdravi odnosi iako su partneri razvedeni. U videu na TikTok - u Lia Bourdo odlučila je da snimi prosidbu bivšeg supruga. 

Time je rešila da pokaže kako stvarno izgleda njihov odnos. Zbog svog poteza pobrala je pohvale na društvenim mrežama. Naime, njen bivši suprug Stiv odlučio je da zaprosi devojku nakon godinu dana veze.

- Ona je žena za kakvu sam se molila da uđe u njegov život. Neverovatna je prema našim ćerkama i one je mnogo vole. Ne samo da je dobra prema devojčicama, ona poštuje odnos roditeljstva. Povrh toga, postala je moj prijatelj, čak i moja porodica. Volim je svim srcem - napisala je ona.

Foto: TikTok/blinkerthanks

Devojka plače zbog prstena

Nakon toga ona se zahvalila i bivšem suprugu što joj je dopustio da prisustvuje prosidbi:

- Hvala ti što si mi dopustio da budem deo ovog trenutka i što si ga podelio sa mnom.

Nakon što je devojka pristala na prosidbu, deca su je grlila, dala joj buket cveća i poželela dobrodošlicu.

- Dobro došla u dom, volimo te! - napisala je Lia.

Foto: TikTok/blinkerthanks

Devojka pristaje da se uda

Ljudi su bili oduševljeni njihovim odnosom pa su komentarisali kako je divno kad nije svaki zasnovan na zlobi već su deca srećna i to je najvažnije. Ipak, Lia je priznala da su bile potrebne godine lečenja da njen suprug i ona postanu prijatelji. Oni su stupili u brak 2007. godine, a kako on kaže tada su bili emocionalno nezreli.

- Naš brak je bio pravi pakao. Bili smo mladi i veoma emocionalno nezreli - rekao je Stiv.

- Bilo je puno verbalnog zlostavljanja, a ja sam bila zavisna od alkohola - priznaje ona i dodaje da su se razveli 2016. godine.

@blinkerthanks I got to video my ex husband propose to his girlfriend…so special❤️ #coparenting #coparentinggoals #coparentingchamps #exhusbandsnewwife #bonusmom @the_shonda.rae @stevebourdo ♬ A thousand years - Zeus

- Bili smo dvoje najboljih prijatelja koji nisu trebali da se venčaju. Romantike i povezanosti koja vam je potrebna u braku, kod nas je nije bilo.

Tokom prve četiri godine kada su se razveli, bili su blokirani jedno drugom na mrežama. Ali njihov odnos poboljšao se kada je u Stivov život ušla njegova buduća supruga, piše "Your tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading